Petice -podepište se,jestli máte rádi přírodu!!

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
pepan
Kontaktovat uživatele:

Petice -podepište se,jestli máte rádi přírodu!!

Příspěvek od pepan »

http://www.petice.nazory.cz/petice/peti ... ridit=&sc=

:arrow: http://www.cana.cz/

zabraňte nesmyslnému kácení stromů -lípy ..ten kdo to zde zná,tak ví jaká krása to je v létě..díky za každý podpis
Naposledy upravil(a) pepan dne 30 říj 2010, 16:32, celkem upraveno 1 x.
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY

uplně bez hju
Reklama

pepan
Kontaktovat uživatele:

Re: Petice -podepošte se,jestli máte rádi přírodu!!

Příspěvek od pepan »

ted koukám ,že sem oscč :mrgreen:
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
777669782

uplně bez hju
Farrael
Kontaktovat uživatele:

Re: Petice -podepište se,jestli máte rádi přírodu!!

Příspěvek od Farrael »

Podepsáno =D>
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red ;-)
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
David PLEVA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od David PLEVA »

Podepsáno
NOW:
Hyundai Azera TG'07 3.8V6 LIMITED US
Hyundai Grandeur TG'09 3.3V6
HISTORY:
Hyundai Elantra XD'01 2.0GLS
Hyundai Sonata NF´05 2.4i ELEGANCE LPG
Hyundai Sonata Y-3B´96 2.0i 16V GLS
Hyundai Lantra J2 ´97 1.6 16V
Bolo

Příspěvek od Bolo »

Mám za to, že petice bez rodného čísla je naprd a nemá žádnou váhu , ale tak podepsáno
Bylo: Hyundai Coupé 1.6 1997
Hyundai Trajet 2.0 CRDI 2005
Hyundai Lantra 1.6 J2 kombi
Smajloch
*

Příspěvek od Smajloch »

Miluji tyhle petice, miluji ty " rádoby zelený ekopitomce" co je podepisují. Stromy povětšinou přestárlé- poškozené a tedy nebezpečné, až jediná větev spadne někomu na auto, na kočárek, někomu něco poškodí, nedejbože zabije. Jsem zvědavej jak budete reagovat, byl bych pro to aby poté všichni singovaní byli trestně i finančně odpovědný za škody způsobené.
Myslím že by jste si velice rychle uvědomili jak se věci mají a nestarali se o věci o které víte jen to co nějaký ekoterorista napíše do naprosto anonymního prostředi internetu.
Pokud je dobře patrno tak stromy zasahují do krajnice a jsou tedy nebezpečné.
Nezapomente se podívat co je dotyčny Ing. Martin J. Kadrman zač. Je to chronický zakladatel petic proti všemu. Lidi mějte rozum a podívejte se co podepisujete :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
pepan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pepan »

prosím zase meleš..byl si tady?
at je chronickej nebo de oto,jak to tady vypadá ted a bude vypadat potom vykácení..
lidi mějte rozum! :!:
nejde oto kdo to založil,ale co je podstatou a oco de...
to smajlochovi asi nedochází
ajaj zase bude vlákno plnejch sraček voničem

ostatním děkuju =D>
až zde budete,tak se pořádně podívejte oco by sme přišli..esli už nebude pozdě..vypadá to na loby kamioňáků aby to tady mohly valit na pšonsko..ale nejsou tady na to silnice...a to je dobře
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
777669782

uplně bez hju
Smajloch
*

Příspěvek od Smajloch »

Myslím že jsem na diskuzním foru.
Jde o to že jeden "ing" kecá do úplně všeho. Pouze vždycky začne do něčeho rejpat, zřejmě očekává tučný úplatek. K druhé části- Nebyl jsem tam, nicméně povolení už asi mají takže par odpůrců s tím naštěstí nic neudělá. Pokd mají znalecký posudek (a že asi mají, v tomhle rozsahu by jim povoleni nedali) zkus založit občanské združení, přijměte osobní odpovědnost za škody způsobené a možná se ti povede něco dosáhnout.
Mimochodem, stejní "ekoaktivisté" blokli kácení aleje topolů který pak při větru způsobil smrt 2 lidi.
Pak to najednou skácet šlo a už nikdo neměl námitek. Zivotnost topolu je cca 40 let pak je již nebezpečný pro okolí, ale běžně topol roste 80-100 let, stejné je to s lípou, uvnitř dutá, navenek zdravý strom.
Nikdy nepřeji nikomu nic zlého, ale vážně bych se nasmál pokud by jsi tím postiženým byl ty nebo někdo z rodiny.
Starejte se každý o své, bude nám v tomto státě líp, podobní "eko...." mají za vinu že obchvat Prahy byl dostavěn až letos, dálnice na Německo končila u Plzně, nakopat je do sedací cásti zad
K části 3 - Vlákno o "sračkách" z toho uděláš ty, výlevem svých "sraček". Máš jinou argumentaci kromě toho cituji "ak to tady vypadá ted a bude vypadat potom vykácení.." nebo je to jen bezduchý výkřik do sítě?
Prostě přišel čas aby stromy byli nahrazeny jinými.
Smajloch
*

Příspěvek od Smajloch »

Tak jsem trošičku projel net, za tou peticí o větrných elektrárnách stojíš taky ty :shock: To potom vysvětluje mnohé, patříš k ekoteroristům, zaráži mě jen o5 argumentace narušení rázu krajiny, to vážně nemáte jiný důvod?
Nebo je tam osobní zájem? Penzion, turistika, agroturistika? Jde o peníze? O tvoje peníze? Zřejmě ano jinak by jsi se za "ráz krajiny" v prsa tolik nebil. To se nechá pochopit, provozuješ penzion, chapu že turisti nebudou chtít koukat na točící se vrtule. Ale moc tě žádám, neschovávej ekonomické zájmy za ochranu přírody, pokud chceš pomoc přijed zalesnovat, pomužeš, vem sebou i všechny ty signatáře a pokud budete dělat " za chléb a vodu" změním na tvůj postoj k ekologii názor, takhle je to ekonomie, ne ekologie.
TOMTOM
*

Příspěvek od TOMTOM »

Nic proti vám kdo podepsali. Sám už jsem pár stromů pokácel a hlavně(na rozdíl od kde jakého ekoidiota)jsem jich už dá se říct tisíce zasázel,takže když je nějakej strom těsně vedle domu silnice atd.tak jde k zemi a hotovo. Uvědomte si jedno,že ten strom se prostě nemůže dožít několika set let-je to jak s lidma. Hlavně lípa ta ráda hnije odprosřed a pak jednoho dne přijde vítr a je na zemi. Já osobně jsem viděl cca.150let starou lípu padenou do domu a můžu vám ríct,že ten barák moc pěkně nevypadal. Ještě že majitel nebyl doma!

Toť vše a můžete se do mě pustit! Čau Tom
pepan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pepan »

penzion už nemám..nejde o love..de o zachování rázu...všechno ustupuje dopravě a zde?
na horách?
k čemu...
:?:

ekoterorista naopak nejsem..jsem proti vrtulým a nesmylsnému kácení krasných stromů zbytečně.. :idea:
kdo tady nebyl..tak chápu,že neví...
nechci se tady hádat..rád si přečtu ostatní byť nepodložené uvahy...pokud ste zde nebyli :mrgreen:
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
777669782

uplně bez hju
Smajloch
*

Příspěvek od Smajloch »

Proč pořád argumentuješ tím kdo kde byl a kde nebyl? Život stromu prostě skončil, jsou nebezpečné a tím to končí. Onen "ing" byl na místě? Má vzdělání které mu umožnuje kvalifikovaně posoudit stav aleje?
Pokud máš v ruce povolení je tam psáno že místo skácených budou vysazeny nové, co je na tom špatného?
Za pár let tam porostou nové, to "de o zachování rázu" je častým argumentem ekoteroristů.
Co je to krajinný ráz? Hory dříve nebyli vůbec zalesněné a nebyl v tom problém. Nyní jsou a kdyby se vykáceli tak se to změní?
antek

Příspěvek od antek »

S tím plně souhlasím,vylezeš někam na rozhlednu a čučíš jen na vrcholky stromů
Accent LC CF1 1.3 2006
Odpovědět

Zpět na „Pokec“