Rybář
Jojo, už jsem ho měl... a zase vrátil..

Všechno bylo super, dokonce i novu jsem naladil... wifi fungovala, Byl lehkej, měl dvě baterky, dva zadní kryty, jeden černej, druhej do barvy telefonu... Jen to psaní sms mě brutálně ničilo... to prostě nešlo.. Klávesnice zůstala stále na kratší straně displeje a napsat blbou větu "jak se máš" mě pěkně zapotilo.. Hlavně písmeno "A" bylo na posrání

páč bylo krásně u hrany displeje.. takže jsem vytasil anténu a ťukal stylusem... I tak mě to sralo... Kámoš má nokii a jeho menželka Samsunga.. všem se ta klávesnice otočí, když otočej telefon. Takže se jim ty tlačítka hezky roztáhnou... Tady prostě ne! A to to u televize fungovalo normálně!
No takže jsem se nas..štval a vrátil.. V tescu v Ústí jich maj dost, můžes si udělat vejlet

Prý se jich zatím prodalo 10. Jeden se vrátil hned, že nefungovala nabíječka... Ta se mmochodem dá použít jako USB z notase což je super! Já vrátil druhej...
Ale tímto nechci odradit případné další kupující.. Stále se mi líbí a v ceně a vybavenosti težko hledat konkurenci... jen ty sms mě zabily...
Je to asi na zvyku, ale pro mě teda ťukat smsku vždycky stylusem, potažmo anténou, kterou musíš vždycky smrsknout, páš když se k němu chceš dostat, musíš ji cekou vytáhnout... to radši zavolám....