Poskodeny lak
Moderátoři: frawd, Moderátoři
Poskodeny lak
Pani. Skoro ma natiahlo. Moja nova IX20 mala asi 60 km a ako som cuval a nemal pas- vsetko to pipalo a ja som prekotil odpadovu konvu a oskrel lak do ziveho na zadnom narazniku asi v dlzke 1+ 1 cm. Co s tym ? Mam z toho depku!
Dik za kazdu radu!
Maros

Dik za kazdu radu!
Maros
- Reklama
Re: Poskodeny lak
Zajdi na technické služby a oni ten odpadkový koš opraví   Jinak zkus dát fotky, možná to pujde rozleštit
   Jinak zkus dát fotky, možná to pujde rozleštit

Jinak zkus dát fotky, možná to pujde rozleštit
   Jinak zkus dát fotky, možná to pujde rozleštitBylo:  Hyundai Coupé 1.6 1997 
Hyundai Trajet 2.0 CRDI 2005
Hyundai Lantra 1.6 J2 kombi

Hyundai Trajet 2.0 CRDI 2005
Hyundai Lantra 1.6 J2 kombi
Ocistit, dat si namiesat farbu podla kodu, zatriet, prejst brusnym papierom pod vodou 3000 a dolestit pastou. Alebo nechat na odbornika co ale nebude najlacnejsie. Pripadne hodit nejaku nalepku... Aj to uz som videl ako riesenie...

poprvé odklidit popelnici,vem si nějaké antidepresiva,pak půjčit auto manželce a až přijede tak se zeptat kde k tomu přišla  ](./images/smilies/eusa_wall.gif) 

ale teď vážně, jinak to mrzí skutečně hodně a bolí ještě víc, když to máš "do živého" snad ti to přeleští kdejaký schopnější autolakýrník , já mám od sebe kousek jednoho hodně šikovného,ten takové věci dělá "do zástřiku" to se přestříkne a pořádně proleští,no ale bude zřejmě někdo i poblíž tobě

](./images/smilies/eusa_wall.gif) 

ale teď vážně, jinak to mrzí skutečně hodně a bolí ještě víc, když to máš "do živého" snad ti to přeleští kdejaký schopnější autolakýrník , já mám od sebe kousek jednoho hodně šikovného,ten takové věci dělá "do zástřiku" to se přestříkne a pořádně proleští,no ale bude zřejmě někdo i poblíž tobě
 i20 1,2/57kW comfort - 3/2009 do 11/2018 ~89007 km
† R_Mégane 1,4/51kW/1997;ŠKODA 125 /1989 & Spartak /1959
momentálně Honda Jazz 11/2018

† R_Mégane 1,4/51kW/1997;ŠKODA 125 /1989 & Spartak /1959
momentálně Honda Jazz 11/2018
Prosím jak zjistím kod barvy abych si mohl nechat namíchat na opravy? Je to červená metla glowing red. V techničáku je uvedeno barva červená metalíza a v prospektu Hyundai k ix2O je kod HAT. Možná je někde v autě ten kod na samolepce ale netuším???? Testoval jsem totiž couvací senzory jak si poradí s hřbitovní branou která je kovaná z příček no a ......potřebuji trošku barvy   

](./images/smilies/eusa_wall.gif) .
 .

](./images/smilies/eusa_wall.gif) .
 .ix20 1,6 LPG a  i30 1,6 LPG

Cez havarijnu poistku sa to neoplati? (?)

ix20 1.6 Style, Honda Civic 8g 1.8
EX: Honda Civic 8g Type S
EX: Toyota Corolla E10 1.3
EX: Renault 5 1.4

EX: Honda Civic 8g Type S
EX: Toyota Corolla E10 1.3
EX: Renault 5 1.4
Poškození laku 2x2 mm spoluúčast 10.000,-   

raději ten kod???
  raději ten kod???

raději ten kod???
  raději ten kod???ix20 1,6 LPG a  i30 1,6 LPG

- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
Pokud vím tak kod barev by měl být vždy vyražený na té hliníkové či plechové destičce co je v motorovém prostoru obvykle pod oknem a jsou na ní vyraženy informace jako model auta, výrobce - dále hromada dalších užitečných informací, které obsahují i kody použitých barev 

Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red  

Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.

Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
- 
				pepe pedro
- **
a možeš zase skúšat funkciu senzorov

Hyundai IX 20 1.6. 1.4 crystal white-Šemík/+Š Felicia,Š Rapid,Š1203,VAZ2105,VAZ2102,Š100

Jaké máte zkušenosti s barvou nárazníků a karoserie ?
Mám bílou IX20 v 1,4 b najeto 11.000 km (kromě barvy nárazníků, naprosto nefunkčních zástěrek a nesmyslně malého proužku folie u zadních dveří a přístupu servisu spokojenost) a řekl bych, že se to zhoršuje. Díval jsem se i po ostatních i KIA (jedna fabrika) i ceed  i30 atd a zejména u bílé a modré je to skoro vždy znatelné. u sportage, ix 35 to není
 i KIA (jedna fabrika) i ceed  i30 atd a zejména u bílé a modré je to skoro vždy znatelné. u sportage, ix 35 to není
Zkoušel jste to někdo reklamovat a s jakým výsledkem. Mě servis řekl, že dle jejich mínění je to v pořádku a AŤ SI TO REKLAMUJI U , S ČÍMŽ SE NEHODLÁM SMÍŘIT. Ikdyž si nejsem jistý, jak by ev. přestříkání dopadlo.
 , S ČÍMŽ SE NEHODLÁM SMÍŘIT. Ikdyž si nejsem jistý, jak by ev. přestříkání dopadlo.
Jsem zvědavý, jak obstojí v dlouhodobém testu SM.

Mám bílou IX20 v 1,4 b najeto 11.000 km (kromě barvy nárazníků, naprosto nefunkčních zástěrek a nesmyslně malého proužku folie u zadních dveří a přístupu servisu spokojenost) a řekl bych, že se to zhoršuje. Díval jsem se i po ostatních
 i KIA (jedna fabrika) i ceed  i30 atd a zejména u bílé a modré je to skoro vždy znatelné. u sportage, ix 35 to není
 i KIA (jedna fabrika) i ceed  i30 atd a zejména u bílé a modré je to skoro vždy znatelné. u sportage, ix 35 to neníZkoušel jste to někdo reklamovat a s jakým výsledkem. Mě servis řekl, že dle jejich mínění je to v pořádku a AŤ SI TO REKLAMUJI U
 , S ČÍMŽ SE NEHODLÁM SMÍŘIT. Ikdyž si nejsem jistý, jak by ev. přestříkání dopadlo.
 , S ČÍMŽ SE NEHODLÁM SMÍŘIT. Ikdyž si nejsem jistý, jak by ev. přestříkání dopadlo.Jsem zvědavý, jak obstojí v dlouhodobém testu SM.
- FISHkaa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nepatrný rozdíl v barevném odstínu je docela běžný. Nejsem na to odborník, ale vím, že sem stejnou věc pozoroval na své stříbrné MAzdě 6   Záleží na úhlu pohledu a na aktuálních světelných podmínkách a typu světla....
  Záleží na úhlu pohledu a na aktuálních světelných podmínkách a typu světla....
Jinak : šrámy tužkou zalakuješ, ale bude to vždy vidět. Ideální je to dát do něčeho jako je totok: http://express-lakovna.cz/?gclid=CO6xto ... 3wodHVJy7w
VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=1iWbAqhP ... r_embedded

Záleží na úhlu pohledu a na aktuálních světelných podmínkách a typu světla....
  Záleží na úhlu pohledu a na aktuálních světelných podmínkách a typu světla....Jinak : šrámy tužkou zalakuješ, ale bude to vždy vidět. Ideální je to dát do něčeho jako je totok: http://express-lakovna.cz/?gclid=CO6xto ... 3wodHVJy7w
VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=1iWbAqhP ... r_embedded
Člen Hyundaiclub.cz
Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno
Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out
Škoda Favorit 135LS = out

Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno
Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out
Škoda Favorit 135LS = out
- ferda mravenec
- *
A podívali jste se někdo jak je ošetřen spodek automoblu? Já jsem se úplně zhrozil jak to tam vypadá. Připadal jsem si jako když jsem v roce 1979 koupil Š 120 DODO(rozuměj dodělej doma). To může dnešním Škodovkám jen závidět. A nejen dnešním i felicie na tom byly o mnoho lépe. 

- PetrUL
- **
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel mám už taky jeden příběh: Jeli jsme v sobotu lyžovat a synovcovi vypadl z ruky snowboard a seřízl ostrou hranou lak až hluboko na plech ... jsem z toho úplně hotovej. Auto starý 2 měsíce a takhle to dopadlo...co mám s tím udělat???   

Zítra zajedu do kolik by stála oprava a jak je to se zárukou na karosérii.
 kolik by stála oprava a jak je to se zárukou na karosérii. 

Zítra zajedu do

ix20 1,6 CVVT 16V,TRIKOLOR
 ix20 1,6 CVVT 16V,TRIKOLORVanilla White, 11/2011
To mi pripomina, jak jsem si kdsi pred 12ti lety oprel lyze o Sonatu a ony udelaly pulkruh 
ten flicek na blatniku zapatlej barvou z korekcni tuzky a zij dal...je to jenom auto.

ten flicek na blatniku zapatlej barvou z korekcni tuzky a zij dal...je to jenom auto.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT

Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- PetrUL
- **
- Kontaktovat uživatele:
Hardcam píše:To mi pripomina, jak jsem si kdsi pred 12ti lety oprel lyze o Sonatu a ony udelaly pulkruh
Pokud by to nebylo až do plechu tak pak klidně, ale tady to už je holej plech a to by začalo reznout.
Jsem smířenej, že na drobný škrábance od supermarketů tužku klidně koupím, ale na tohle fakt ne ...
Ty hrany na lyžích a snowbordech jsou fakt pěkně ostrý

ix20 1,6 CVVT 16V,TRIKOLOR
 ix20 1,6 CVVT 16V,TRIKOLORVanilla White, 11/2011