zadni brzdy

Moderátoři: vipe, Moderátoři

Odpovědět
SuperBredly

zadni brzdy

Příspěvek od SuperBredly »

Ahoj
Mam hunday getz 1.1 a mam problem zezadni ma brzdama jak dojizdim a zeslapnul pedal brzdy tak zacne brzdit zadek nez predek a nekdy taky mam problem vetsinou na kamenite ceste ze se mi ten zadek trosku sekne ale potom se zase ovolni a taky jeste nekdy vtich brzdah tak zajimave praska a tomam najeto kolem 34 000 kilometru dekuju za rady:(
Reklama

XMira

Re: zadni brzdy

Příspěvek od XMira »

SuperBredly píše:Ahoj
Mam hunday getz 1.1 a mam problem zezadni ma brzdama jak dojizdim a zeslapnul pedal brzdy tak zacne brzdit zadek nez predek a nekdy taky mam problem vetsinou na kamenite ceste ze se mi ten zadek trosku sekne ale potom se zase ovolni a taky jeste nekdy vtich brzdah tak zajimave praska a tomam najeto kolem 34 000 kilometru dekuju za rady:(
No je celkem zásadní, jestli máš EBD nebo ne. Pokud ne, tak máš vzadu mechanickej regulátor, pokud ABS a EBD, tak se o zadní brzdy stará elektronika.
Ale ze své zkušenosti můžu říct, že mě EBD zacvaká i na suchým asfaltu, když vjedu do prudký zatáčky a zašlápnu brzdu. Typicky ve městě, když odbočím do boční uličky a za rohem je nějaké překvapení.
Obecně má Getz dost lehkej zadek a silně se mění jeho jízdní vlastnosti, když se trochu něco dá do kufru.
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
Odpovědět

Zpět na „GETZ“