Ve Varech záleží, kam chceš jít: jestli si to chcete projít od Vřídla kolem pošty až k Becherovce nebo jenom část. Taky záleží, odkud přijedeš.
Zaparkovat se dá u Puppu (30 Kč/hod.) nebo cca 300-400 metrů před Puppem je přes řeku mostek na další parkoviště (značeno). Tam je to tuším levnější (20 Kč), ale ruku do ohně za to nedám.
Na druhé straně jsou 2 parkoviště u autobusového nádraží (kousek od Becherovky) - placené. 20 nebo 30 Kč, teď už nevím.
Dost lidí parkuje za řekou u pumpy OMV (Chebský most x Pobřežní), sice zadarmo, ale to už máš trošku z ruky.
Občas parkuju nad kolonádou - v ulici Na vyhlídce je možnost parkování na kraji cesty, ale blbě se tam hledá místo. Navíc je to sešup dolů jak blázen, pokud bys to šel s prckem... V 90% případů najdu místo v Ondřejské ulici, ale tam už musíš mít povolenku MP k vjezdu do lázeňského území. Stojí sice jenom dvacku (parking je potom zadarmo na kraji ulice), ale musíš objet půlku Varů, než k té MP dojedeš. Já už jsem na to zvyklej, ale ne každýmu tohle řešení šmakuje...
A propos, když už jsme u té Městské policie, můžeš zkusit štěstí v ulicích Moskevská, Dr. Bechera nebo Jaltská, ale tam jsem se většinou nechytal

Podobná situace je na Krále Jiřího.
Po městě je rozeseto několik parkovišť, ale tyhle jsou podle mě nejblíž té pěší zóně.
Jinak po městě jezdí ještě nějaké místní autobusy, ale v tom jsem nikdy neseděl, takže neporadím. Ve městech pod 100 tis. obyvatel městskou dopravu nevyužívám - kam se nedostanu autem, to už dojdu pěšky
Jo, a když už děláš takovou lázeňskou tour, tak doporučuju Minipark Mariánské lázně - je tam několik desítek modelů známých budov v ČR zasazených do terénu, moc pěkné
http://www.boheminium.cz/ - tak beru zpět, park minulý víkend zazimovali, takže zase až na jaře