mam v plane kupit

Chcem sa Vás opýtat aku mate realnu spotrebu s týmto motorom v meste.
Za odpovede vopred velmi pekne DAKUJEM.
P.S. snad mi moderator tuto temu nevymaže.
Moderátor: Moderátoři
azibrov píše:Ahoj. Mam 1.6GDi. 8 litru kdyz tankuji 98, 9l na 95. Mimo mesto jezdim i za 7. Porad mi vyplati tankovat 98 z rakouska. Usetrim na spotrebe
FISHkaa píše:kdo hledá, najde http://www.spritmonitor.de/en/overview/ ... &gearing=1
FISHkaa píše:nečekej zázraky, je to těžké autíčko s aerodynamikou cihlyAle je krásné...
quako2 píše:Nic v zlom,ale cakat u benzinoveho auta spotrebu po meste pod 8L je slusne povedane naivne. Mal som Renault scenic 1,6 8V (r.v. 1998) ktory bral v meste 9L. Kolega ma xsaru picasso 1,6 (16V, r.v. 2010) a ten ma spotrebu 10L. Ono dost zaleci co si clovek pod pojmom mesto predstavuje. Niekde som cital ze ako MESTO (myslene z pohladu pouzivania auta) sa u nas (na Slovensku) moze pocitat iba Bratislava v case poobendych spiciek. Jednoducho - kazdu krizovatku prechadzas na 2-3x. Ked niekto s napr. Roznavy (bez akejkolvek urazky) povie ze ma spotrebu v meste napr 8L a pritom je tam 1 svetelna krizovatka a jeden kruhovy objazd je to neporovnatelne s tou Bratislavou. V meste sa treba zmierit s vysokou spotrebou, resp to prerobit na LPG. Zamerne nepisem o diezloch, kedze do mesta su nevhodne a v porovnani s LPG nie su ani nicim vynimocne.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |