nová I30 kombi

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři

Odpovědět
michal_KE
*

nová I30 kombi

Příspěvek od michal_KE »

Ahojte všetci majitelia i30 !
Takže včera som si objednal novú i30 kombi s motorom 1.6GDI v bielej farbe a neviem sa dočkať, kým mi príde.

Hyundai som nemal, neviem ani nepoznám túto značku, Pre Hyundai som sa rozhodol iba na základe fotiek, videí a samozrejme na základe tohoto diskusného fóra. Nebol som dokonca ani na testovacej jazde a v i30 kombi som ani nesedel :)

Stačilo mi vidieť fotky a videá a jedno na predajni a hneď som vedel, že je to dokonalé auto

škoda že čakacia lehota je 10 týždňov.
akonáhle ho budem mať pridám foto.

michal
Naposledy upravil(a) michal_KE dne 07 srp 2013, 20:19, celkem upraveno 1 x.
Reklama

Richi_i30
**

Re: nová I30 kombi

Příspěvek od Richi_i30 »

No, musím říct, že hodně odvážný počin, koupit auto, ve kterém jsi ani neseděl :shock:
michal_KE
*

Příspěvek od michal_KE »

neskusal som to ani som v tom nesedel.
videl som to na predajni avsak v najslabsej vybave bez elektronov.
nechal som sa inspirovat iba podla fotiek a recenzii a taktiez uzivatelskych skusenosti.
taktiez ma presvedcila ponuka financovania na 1/5 bez navysenia, poistenie na 1 rok zdarma a k tomu zlava 700 euro cize nemohol som povedat NIE;)

problem bol aj v tom ze bola moznost testovacej jazdy ale iba na kratkej verzii s 66kw dieselovym motorom, cize preto som testovaciu jazdu hned odmietol lebo to je prakticky uplne ine auto. Interier ma uzasny aj najnizsia vybava, cize vybavu som tiez nejak extra neriesil a prkotinky typu navigacia automat a stresne okno mi netreba.
stale vsak rozmyslam ci som nemohol pockat trosku dlhsie a usetrit viac penazi lebo i40 kombi to je proste dokonale auto, ale cenovo je.. mimo mojich moznosti.
idam.i

Příspěvek od idam.i »

Pred rokom som bol presne v tvojej pozícii.Riešil som to takto:
http://moje.auto.cz/idam-i/ziadna.html
a rozhodne nelutujem. :D/
Cupra Formentor 1,5 TSI (2022-)
Hyundai i20 Chic 1,25 (2017-) biela
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8....
los.petros
*

Příspěvek od los.petros »

Richi_i30 píše:No, musím říct, že hodně odvážný počin, koupit auto, ve kterém jsi ani neseděl :shock:
Sousedovi se strašně moc na fotkách líbila Kia Ceed. Dokonce i na pohled v autosalonu. Po půl roce a 2500 km ji prodal, protože mu nesedělo skoro nic. Litoval, že se nejel projet.

Ale on je speciální případ, přeju, ať se koupě vydaří!
Odpovědět

Zpět na „i30 2012- Pokec“