přesedlal jsem z 15let starého Fordu Focus a musím říct, že je to změna
  přesedlal jsem z 15let starého Fordu Focus a musím říct, že je to změna  Mám najeto přes 2200km a zatím jsem nepozoroval jediný problém. Doufám, že to vydrží co nejdéle. Foto přidávám
 Mám najeto přes 2200km a zatím jsem nepozoroval jediný problém. Doufám, že to vydrží co nejdéle. Foto přidávám  
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
 přesedlal jsem z 15let starého Fordu Focus a musím říct, že je to změna
  přesedlal jsem z 15let starého Fordu Focus a musím říct, že je to změna  Mám najeto přes 2200km a zatím jsem nepozoroval jediný problém. Doufám, že to vydrží co nejdéle. Foto přidávám
 Mám najeto přes 2200km a zatím jsem nepozoroval jediný problém. Doufám, že to vydrží co nejdéle. Foto přidávám  
 ..ať slouží ... To máš panoramatickou střechu nebo to máš polep?
 ..ať slouží ... To máš panoramatickou střechu nebo to máš polep?
 ale vypadá to jako panorama, už se chytl i kolega v práci
 ale vypadá to jako panorama, už se chytl i kolega v práci  

Zní to divně, ale barvu jsem chtěl zachovat původní taky proto, abych nemusel změnu barvy zapisovat do TP.
 Zní to divně, ale barvu jsem chtěl zachovat původní taky proto, abych nemusel změnu barvy zapisovat do TP.
 výrobce garantuje min. 7let. Tak uvidíme...
  výrobce garantuje min. 7let. Tak uvidíme... Jinak taky přeji hodně spokojených a šťastných kilometrů a ať autí slouží, jak má.
 Jinak taky přeji hodně spokojených a šťastných kilometrů a ať autí slouží, jak má.| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |