dneska jsem lezel na pedalech snad hodinu, chodil kolem toho zkousel to natlacit okolo a neprisel jsem na to.
nema nekdo tip, kudy dostat kablik (plochy usb), tak aby vylezl nekde ve stredu desky u hrany okna nebo tech vydechu ventilace a koncil nekde pristupny zespoda od volantu pripadne i od spoluzejzdce?
Nechce se mi za to moc rvat, bojim se ze neco rozbiju...
Diky za tipy.
jak protahnout kabel doprostred palubni desky pod okno
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
-
- **
jak protahnout kabel doprostred palubni desky pod okno
i30 GDI kombi Weekend 2014 Cashmere Brown
- Reklama
Re: jak protahnout kabel doprostred palubni desky pod okno
Je tam dosti špatný přístup, asi se nevyhneš rozebrání palubky.abdulzabak píše:dneska jsem lezel na pedalech snad hodinu, chodil kolem toho zkousel to natlacit okolo a neprisel jsem na to.
nema nekdo tip, kudy dostat kablik (plochy usb), tak aby vylezl nekde ve stredu desky u hrany okna nebo tech vydechu ventilace a koncil nekde pristupny zespoda od volantu pripadne i od spoluzejzdce?
Nechce se mi za to moc rvat, bojim se ze neco rozbiju...
Diky za tipy.
-
- **
Re: jak protahnout kabel doprostred palubni desky pod okno
hmmm, tak bud prijdu na to jak to dostat skrz vzduchotechniku nebo se na to tak nejak lidsky vy..ru 

-
- **
Re:
neni k tomu nejaky navod? Na experimenty jsem uz liny (to prislo s vekem), takze kdyby byl nejaky servisni postup, bylo by to fajn...bony píše:Neni to problem rozebrat.
-
- **
Re:
dik, zkusim pohledat.bony píše:Nekde tu na foru urcite je. Demontaz palubovky se uz resila x krat.