Je to stejná kamerka, která se na eBay koupí za cca 300,- pod jménem:
2.4 LCD Car Camera DVR 1080P HD Vehicle Video Recorder Dash Cam G-sensor lot GK
??? (Nechci dávat přímý odkaz...)
Čekám na druhou v pořadí, první mi jen svítila, bylo by to dobré noční světélko při cestě na WC, nic jiného neprovozovala. Ale prašule poctivě vrátili, tak jsem to zkusil ještě jednou, když mi zbyla nabíječka a držák na sklo.

Počítám s horším obrazem, chci ji dát na 5.dveře. Na předním skle mám už lepší.
Mimochodem, tato kamerka DVR je kopií jedné celkem slušné a doporučované značky, se kterou jsem měl podobný problém jako autor. Obraz excelentní, doma nahraná téměř celá cesta do Řecka, měli jsme ji 2x půjčenou z rodiny. Vloni v Polsku jsme kvůli nějaké bouračce sjeli z hlavní na vedlejší, která se časem proměnila v polňačku, narazili jsme na nějaký hrbol, mix trávy s hlínou, auto zůstalo stát. Prakticky od té doby, co se vedlejší silnice změnila v tankodrom, nemáme jediný slušný záběr, o nárazu nemluvě. Pak potvora začala nahrávat, až když jsme se snažili stojící auto uvolnit. A řekne se kvalitní značka oproti této modré. Takže v mém výběru pro slušnou kameru dopředu rozhodně nefigurovala, i když může být jen vada konkrétního kusu.
Jinak jak v prvním příspěvku je popsán problém se zamknutými soubory v režimu "PARKING", není to vlastností většiny kamer ? Mám pocit že jsem četl podobný nářek při čtení recenzí na mou současnou (jinou) kamerku.