abs nestříská aspon ne u I30II , a ja jsme navíc nepsal že jsem šel při brždění až aby se zaplo abs !
stačí je prudčejí zabrzdít a hup blinkry blikaji !
navíc ale to už novoty při brždění se mi ozývá taky zvuk od airbegové jednotky jakoby jemné cvakani pokud přestanu brzdit tak přestne dělat přepokládám že to bude čidlo spomalení ! ale to neřeším ,to dělá od novoty , tedy budu řešít až mi jebnu airbegy jen tak do ksychtu
Auto dneska zvednuto v jiném servis doslova po kouskách jsem prolezel zadek auta napravy atd a nic jsme nenašel ! všechno jak má být
tak jsem obědnal nové tlumiče jelikož original jsem plynové ! takže asi nejspíše se stala klasika utekl tlak z tlumiče a dostala se kondezace která zamrzla a pak tlumič třískal a zblbnul abs nebo čidlo boční rotace nebo podobně
ale bude vědět zitra až budou stare tlumiče venku
Edit : tak dneska v servisu vymněněny zadní tlumiče , (puvodní staré jeden byl "prázdný" a druhy už taky nic moc ! ) dale při rozebrani kol a brzd zištěny prasklinky na obou zadních kotoučích tahnoucí se přez celou víšku brzdné plochy na jednom kotoučí byly dvě prasklinky, praskle na srkz ! druhý mněl jen jednu prasklinku na skrz
takže original kvalita se hned pozná
zatím najeto jen 10km ze servisu dom , tak se uvidí jestli to už nebude kravit !
cena v servisu dva tlumiče zadní 3000 kč zadní dva kotouče 2000kč plus prace 890kč
v autorizaku bych podle toho co jsem se ptal zaplatíl +- 12000 tisic za to same ! prostě hovada nic jiného ! navíc mně totalně nasraly že mi do očí tvrdily že všechno je v pořáku a to dvakrát !!!
mám sto chuti jim ty vadné dily poslat v krabici a jako bonus do ní nasrat