tak mám za sebou zkušebku v covidovém režimu (sám). Dealera jsem se pak zapomněl zeptat na dvě otázku (hlava děravá), tak to zkusím alespoň tady:
Auto jsem měl na zkoušku po omezeno udobu, tak nebyl moc čas se v entertainmentu moc šťourat.
1) Android auto a Waze. - Nedařil ose mi pustit Waze. Android auto propojeno - mapy od google jely, Spotify taky, ale Waze mi po otevření na palubním počítači stále hlásil "Nejdříve odpojete zařízení, přihlašte se do Waze a připojte" (nebo obdobná významově stejná hláška), což jsem nejednou udělal a stále to stejné. Čím to může být? Jsem si jistý, že to je na 99.9999999% aplikací Android Auto, ale věřím, že tu někteří Waze normálně bez problémů používají.
2) Interní navigace v 10palc panelu. Používal jsem ji, protože Waze nešel, ale musím říct, že se mi too teda vůbec nelíbilo. Když jsem se blížil ke křižovatce a měl jsem odbočovat, tak se obraz ani nepřiblížil, abych věděl jestl imám jet do pruhu, nebo tam není pruh atp. Stejně tak šipka (jakožto mé auto) nemířila stále nahoru (jako ve většině aplikací), ale nebylo to ukotveno směrem nahoru. Lze tohle vše prosím nastavit?
3) (blbý dotaz) Pochopil jsem dobře, že velký desetipalcový displej je JEN A POUZE v kombinaci s navigací? Na stránkách a letácích jsem to tak pochopil, ale v cenové nabídce mám 10palcový displej ve "vybavení" a v příplatcích mám jen "INTEGROVANÁ NAVIGACE" za 25k
Jinak musím říct, že mě i30 velmi příjemně překvapila + je to krásné auto

Díky moc za rady a omlouvám se za, pro vás určitě, hloupé dotazy.