Třeba tohle někomu pomůže kdo má nové coupe a odejde mu altik jako mě (no jo hold hudba, výkoná baterka, neony a altik nestíhal dobíjet

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Hele Rasty, nechci bejt puntičkář, ale jak je možný, že ti ten alt sloužil 160tis km, když v inzerátu píšeš, že auto má najeto 76tis. km?Rasty píše:Světe div se ale alternátor lantra J2 2.0 16V a coupe GK rv. 2002-2006 mají stejný alternátorScháněl jsem novej a všude závratné ceny a pak člověk zjistí že tam pasuje lantra J2 (stejný úchyt, stejný konektor apod.)
Třeba tohle někomu pomůže kdo má nové coupe a odejde mu altik jako mě (no jo hold hudba, výkoná baterka, neony a altik nestíhal dobíjet¨) odešel do křemíkového nebe minutu ticha za něj sloužil uctihodných 160000km
Dobrý Petře ! Houpat může,ale točit už né!Petr HC píše:Hele Rasty, nechci bejt puntičkář, ale jak je možný, že ti ten alt sloužil 160tis km, když v inzerátu píšeš, že auto má najeto 76tis. km?Rasty píše:Světe div se ale alternátor lantra J2 2.0 16V a coupe GK rv. 2002-2006 mají stejný alternátorScháněl jsem novej a všude závratné ceny a pak člověk zjistí že tam pasuje lantra J2 (stejný úchyt, stejný konektor apod.)
Třeba tohle někomu pomůže kdo má nové coupe a odejde mu altik jako mě (no jo hold hudba, výkoná baterka, neony a altik nestíhal dobíjet¨) odešel do křemíkového nebe minutu ticha za něj sloužil uctihodných 160000km
Teď už to není jasné ani mněRasty píše:Petr HC: já vim proto sem to napsal znovuikdyž máš pravdu blok motoru má 158000
![]()
ale pochybuju že by to tomu kusu litiny nějak vadilo, ten přežije ještě tvoje děti a jejich děti
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |