Zpětné zrcátko vnější u řidiče
Moderátoři: frawd, Moderátoři
Zpětné zrcátko vnější u řidiče
Dobrý den, někdo mi rozbil sklo u zpětného zrcátka u řidiče. Nové jsem sehnal, ale potřeboval bych od Vás poradit, jak ho vyměnit, abych neudělal více škody než je. Za rady Vám předem děkuji.
- Reklama
- Richard555
Re: Zpětné zrcátko vnější u řidiče
No já měnil led pásky u IX55 , musíš sklo zrcátka naklonit co nejvíce k volantu abys zvenku dostal ruce a nějaký nástroj za sklo a pak na 4 místech lehce odpáčit jsou tam takový packy a sklo vyjmout - pozor je tam i kontakt na vyhřívání ten musíš odpojit a hlavně neutrhnout. Prostě až to zrcátko vycvakneš nesmí ti upadnout musíš ho chytit
Dobrý je zrcátko zevnitř docela nahřát prostě tam pošli na 5 minut horký vzduch třeba z fénu nebo opatrně z horkovzdušky, nebo aspoň postav auto na sluníčko..... určitě raději nedělat v mrazech !
Mrkni za sklo jestli tam máš ty packy, nebo třeba já na Mazdě mám takový jakoby centrální kulový kloub .......

Mrkni za sklo jestli tam máš ty packy, nebo třeba já na Mazdě mám takový jakoby centrální kulový kloub .......
Mazda CX3 2.0 6°man.,IX55 V6 CRDI 4x4,Santa Fe CRDI VGT 4X4 2005,YAMAHA 125 Majesty 2005,bejvávalo:Daewoo Nubira kombi 2.0 CDX LPG,Škoda Felicia Kombi 1,3MPI,Pontiac Le Mans,Mistubishi Space Wagon,Škoda Favorit,Moskvič 2140,Moskvič 403,skůtr ČZ175
- Miroslav 62
- **
Re: Zpětné zrcátko vnější u řidiče
Ahoj skús podla tohto videa https://www.youtube.com/watch?v=tAVJYQH_3PY alebo https://www.youtube.com/watch?v=glZxEz2CZtAo
Ja mám síce i20 ale systém je približne rovnaký a menil som si smerovku sám doma v pohode.
Ja mám síce i20 ale systém je približne rovnaký a menil som si smerovku sám doma v pohode.
Hyundai i20 YES 1.2 62kW 2016 Agua Sparkling
Renault thalia 1,2 16V 55kw expression (*2006) 2017 predané
Renault thalia 1,2 16V 55kw expression (*2006) 2017 predané