dik
Chcete byt moderatorem?
Moderátor: Moderátoři
Chcete byt moderatorem?
Vazeni, stale jeste je zde dost sekci, o ktere se nikdo nestara, tak pokud chcete byt moderatorem te ktere sekce, napiste mi, budu rad kdyz se o tento web bude starat vic lidi a bude to pak vice USER FRIENDLY
dik
dik
- Reklama
Kdo jsou moderátoři ?
Moderátoři jsou jednotlivci (nebo skupiny jednotlivců), jejichž práce je starat se o chod fóra každý den. Mají právo upravovat nebo mazat příspěvky, zamykat/odmykat, přesouvat, mazat a rozdělovat témata, která spravují. Obecně řečeno, moderátoři jsou od toho, aby lidé nepřispívali mimo téma nebo nepřidávali otravný materiál.
Moderátoři jsou jednotlivci (nebo skupiny jednotlivců), jejichž práce je starat se o chod fóra každý den. Mají právo upravovat nebo mazat příspěvky, zamykat/odmykat, přesouvat, mazat a rozdělovat témata, která spravují. Obecně řečeno, moderátoři jsou od toho, aby lidé nepřispívali mimo téma nebo nepřidávali otravný materiál.
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
Re: Moderátor
u kazde sekce vidis kdo ji moderuje, kde nikdo neni ta je volna pro tebeivan.raffai@seznam.cz píše:Já bych měl zájem se podílet svým dílem na těchto stránkách!!
Ale bylo by dobré vědět jaké sekce jsou volné nebo lépe řečeno,ským
spolupracovat na těchto sekcích!
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
milosh píše:ja mam maximalne nexii coupeTiburon_FX píše:myslim že když máš to scoupe, že by bylo ideální kdybys moderoval sekci kupátek semnou.....
ale libi se mi kupatka od hyundaiu
96´Coupe (Tiburon) FX 2,0 16V, Full Leather, Boston Green, incl.many extras
Re: Odpověd
Oke, tak bude vase obouivan.raffai@seznam.cz píše:Já bych teda souhlasil s Tiburonem FX!!No a tu inzerci bych také mohl
sledovat!!
Nebude-li někdo kvalifikovanější, mohu se ujmout Technické sekce, do které se asi nikomu nechce. Technika je moje zaměstnání i koníček, tak snad budu schopen posuzovat kvalitu příspěvků.
Benji
Hyundai Getz 1,3GLS/60kW 2003 - WO
Opel Vectra 2.0DTi/98kW HB 1999 - L147
Škoda Octavia II Elegance 2.0TDi/103kW
Hyundai Getz 1,3GLS/60kW 2003 - WO
Opel Vectra 2.0DTi/98kW HB 1999 - L147
Škoda Octavia II Elegance 2.0TDi/103kW
-
black_sheep