Otvaranie kufra Tucson 2019

Osvětlení, signalizace, audio, pojistky.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
dano30109
*

Otvaranie kufra Tucson 2019

Příspěvek od dano30109 »

Ahojte potrebujem poradit od vcera mi prestalo fungovat inteligentne otvaranie kufra 5 dveri myslim tym ze ked sa priblizim ku autu tak s klucom vo vrecku nejde otvorit kufor.Predne dvere funguju normalne bez problemov.Cez dialkovy ovladac manualne ide vsetko aj cez tlacitko otvaranie aj zatvaranie aj samostatne cez stredove tlacitko ked podrzim 2-3 sekundy.ked je kufor otvoreny a skusam vypinac a stlacam ho tak pocut zamok ako cvaka vo dverach takze asi tam nebude problem. ked to skusam dajme tomu 1 minutu tak sa to obcas chyti a otvori kufor ale fakt len sporadicky.pripada mi to ako keby v kufry vo dverach bola daka antena co snima kluc?mal uz niekto takyto problem?dakujem za rady.
Reklama

Felotron
Kontaktovat uživatele:

Re: Otvaranie kufra Tucson 2019

Příspěvek od Felotron »

Zkusil bych vymenit baterku v klici a taky mrknout do nastaveni auta, jestli je ta funkce zapnuta
i30 PDe fastback 1.5 DCT
ELANTRA XD 1.6 2006

dříve:
Tucson TLe 1.6 Crdi 2019
Santa Fe DM 2.2AT 2015
i30CW GDH 2016 1.6 Crdi
i30 FD 2.0i 2011
Accent LC
Felicia 1.3
dano30109
*

Příspěvek od dano30109 »

To som hned skontroloval na palubovke v nastaveniach baterky su nove v ovladacoch.co som tak prestudoval zahranicne fora tak to vyzera na vadnu antenu alebo konektor na nej:

https://www.aliexpress.com/i/1005006297998153.html

videl som foto a podla vsetkeho je umiestnena antena pod spodnym spojlerom kufra a neviem ci sa da k nej dostat cez vrchny plast ked sa otvori kufor alebo ci sa musi demontovat cely naraznik pojdem buduci tyzden opytat sa do servisu co mi povedia a aka je cena dielu u nich a aky je pristup k tej suciastke ak to bude komplikovane tak asi len servis.
dano30109
*

Příspěvek od dano30109 »

Takze problem vyrieseny ku antene si staci lahnut pod auto pod kufrom uvidite od spodku je konektor ku antene biely konektor 2pin.Stacilo ze som ho par krat vypol a zapol asi 5x a znova funguje otvaranie kufra ked sa priblizim klucom.takze antena v mojom pripade neni pokazena.konektor som precistil spray kontox znova zasunul a hotovo.dalej som si tam vlozil taku plastovu krytku aby na autoumyvarke nestriekalo pri umyvani podvozku na ten konektor priamo voda.inak ak by bola vadna antena tak da sa sice pracnejsie ale myslim ze by isla vymenit aj antena.lebo niekde som cital ze dole zadny naraznik.tak snad niekomu v buducnosti pomoze .
Odpovědět

Zpět na „Tucson 2015- Elektronika“