technická prohlídka

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
bend

technická prohlídka

Příspěvek od bend »

Zdravim, budu mít Tusíka čtyři roky, a tak mě čeká 4.garančka a také 1.technická prohlídka. Co je lépe absolvovat jako první, a nebo jestli to lze nějak spojit?
Reklama

Mexican
Kontaktovat uživatele:

Re: technická prohlídka

Příspěvek od Mexican »

to sa opytaj vo svojom autorizaku, ci to ide spojit. V zasade to autorzaky vedia vyriesit, takze im tam proste auto zavezies na 4. garancku a oni ti to vratia aj s novou STK. Priplatis si cosi za manipulaciu (zalezi od servisu)

z mojho pohladu je lepsie robit servis ako prvy a potom STK, je to nezavisla kontrola prace autorizaku a pri pripadnom pochybeni ma zakaznik znacnu paku na reklamaciu vykonannych prac pocas garancnej / pravidelnej prehliadky
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
KamZehr
**

Příspěvek od KamZehr »

V servisu, a nemusí to být ani autorizák, ti zajistí i STK, ale bude to samozřejmě za více peněz. Doporučuji jak píše i kolega nejdříve navštívit servis na garančku a potom na STK.
Tucson 1,6 T-GDi Adventure - 09/2020
mozecek

Příspěvek od mozecek »

Servis urcite prvni a jestli pres servis nebo solo zalezi na STK kam bys jel .. me treba nevadi na STK zajet, vzit si notebook, vypiju si tam kafe a jedu. Ale ano jsou STK kde objednat nejde, pripadne se objednas ale prioritu maji kamosi a jini servisaci tak tam jsi pak 3 hodiny. A nebo treba u nas je STK kde si pro auto prijedou a zase ti ho dovezou. U 4 roky staryho auta by to melo byt v poho. Horsi je to s nejakym vrakem, kde se muze stat ze pri tve osobni ucasti neprojdes ale kdyz tam pujde servisak co ma na STK kamose tak primhouri oko. A nebo posli manzelku ci dceru .. co pak pokrci rameny a sibalsky prohodi ze se ji o to nema kdo starat 8-[ .. tohle funguje taky dobre .. i na policajty :roll: .. ze ja se narodil jako chlap ](*,)
i30 kombi family smart 1.5 DPI 2023 engine red
ex. VW Golf V 1.6 MPI 75kW trendline, Škoda Superb II 2.0 TDI 103kW DSG ambition, Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW
willy50

Příspěvek od willy50 »

Zásadně 2 v jednom, ráno přivezu do servisu a odpoledne odvezu i s technickou.
O něco dražší to je, ale ne o moc. Ušetřený čas a jistota že projdu za to rozhodně stojí.
Samozřejmě je to vždy spojeno s "roční" serviskou.
Pro upřesnění - chodím do NEautorizovaného servisu a to dlouhou řadu let a vím, že jim mužů důvěřovat.
.
Taková perlička: moje pojišťovna mi nabídla, ze mi s autem na STK dojede a nechá prohnat kontrolou.
Dojemná starostlivost, ale se dvěma ale - samozřejmě nemáš jistotu ze projdeš a cena 5500,-(přibližně)
bend

Příspěvek od bend »

A uznají Vám potom případnou záruční opravu, když servisní prohlídku absolvujete v neautorizovaném servisu?
willy50

Příspěvek od willy50 »

Pokud je první v autorizaku tak by měli - už se to mockrát probíralo.
Samozřejmě prohlídky v NE aut. musí mít všechny potřebné náležitosti.
Ale to je teorie, prakticky jsem to ještě neměl možnost vyzkoušet.
To bude asi pochvala pro :hyu: :D/
Odpovědět

Zpět na „Tucson III - Pokec“