Ahoj, mám hyundai i30 fastback 1.4tgdi rok 2021.
Již po několikáté se mi stalo, že mi přístrojivka vyhazuje chyby všech asistenčních systémů, “zkontrolujte esc, skontroluje system předcházení kolizím, zkontrolujte TPMS, zkontrolujte system asistenta dálkových světel, atd.” Třeba dnes celý den blikalo, několikrát jsem zkoušel vypnout motor, znovu nastartovat a chyby stále dokola. Pak najednou dojedu domů, vypnu motor, vyložím auto, nastartuju a vše vpořádku. Stalo se mi to teď už po několikáté. Řešil jsem i v autorizovaném servise, kde nepřišli na příčinu, jelikož se jim závada buď neprojevila, nebo na diagnostice zjístili několik problému, které po vymazáni už se znovu neobjevily. Podotahovali všechny ukostření, kontrolovali kabeláž, jestli náhodou kuna, ale na nic nepřišli.
Proto se chci zeptat jestli se někomu nestalo něco podobného, případně jak to vyřešit.
Tady odkaz, jak to vypadá za jízdy atd.
https://www.uschovna.cz/zasilka/UHZ7F688ZBWNZFTV-NPP/
Neznámá chyba
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
- Reklama
Re: Neznámá chyba
Na 99% bude problém v dodávke elektriny, stav akumulátora, jeho pripojenie, ukostrenie motora, kontrola dobíjania (je tam ISG), takže si to žije svojim životom.
A este raz poriadne pozrieť pripojenie fuse boxov… nie len kostry.
A este raz poriadne pozrieť pripojenie fuse boxov… nie len kostry.
Hyundai Tucson NX4 HEV, 158kW, 2WD, Style+IQ-LED
ex.Hyundai Tucson NX4 Shine+, 1,6TGDi, 110,1kW, 2WD MT6 bez náznaku hybridu
ex.Hyundai i30 kombi PDe Family 1.4 T-GDI 6st.
ex.Hyundai Tucson NX4 Shine+, 1,6TGDi, 110,1kW, 2WD MT6 bez náznaku hybridu
ex.Hyundai i30 kombi PDe Family 1.4 T-GDI 6st.
Zdravím, chyba z 98% nalezena.
Dělala to vadná zadní parkovací kamera, po odpojení kamery vše zhaslo a auto nyní funguje v pořádku.
Bohužel cena kamery je 26000,- + práce
Takže zatím necham odpojenou a zkusím vyhledat na internetu jestli neseženu levněji.
Dělala to vadná zadní parkovací kamera, po odpojení kamery vše zhaslo a auto nyní funguje v pořádku.
Bohužel cena kamery je 26000,- + práce
Takže zatím necham odpojenou a zkusím vyhledat na internetu jestli neseženu levněji.
kamery jsou na aliexpress za par korun .. staci vybrat tu spravnou
hledej "hyundai rear view camera"
hledej "hyundai rear view camera"
i30 kombi family smart 1.5 DPI 2023 engine red
ex. VW Golf V 1.6 MPI 75kW trendline, Škoda Superb II 2.0 TDI 103kW DSG ambition, Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW
ex. VW Golf V 1.6 MPI 75kW trendline, Škoda Superb II 2.0 TDI 103kW DSG ambition, Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW
i30 Combi FAMILY; vyrobene 3/2020; 1.4T-GDI