Dobrý den,
může mi někdo poradit, proč se mi začal odpojovat android auto. Stále se odpojuje a připojuje. Přitom to šlo bez problémů.
Děkuji za pomoc
Android mobil se odpojuje
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
Re: Android mobil se odpojuje
asi treba napisat viac veci:
-> pripojenie kablom alebo bezdrotovo? original alebo nejaky cinsky dongl?
-> typ mobilu?
->prebehli nejake aktualizacie na strane infotainmentu auta?
moj telefon napriklad pri GEN5W navigacii (Tucson HEV, 2023 tz pred faceliftom) fuguje s konkretnym USB kablom znamenite. Ked ho vsak s tym istym kablom dam do KIA STocni, ktora ma ten isty GEN5W infotainment, tak to proste nefunguje
-> pripojenie kablom alebo bezdrotovo? original alebo nejaky cinsky dongl?
-> typ mobilu?
->prebehli nejake aktualizacie na strane infotainmentu auta?
moj telefon napriklad pri GEN5W navigacii (Tucson HEV, 2023 tz pred faceliftom) fuguje s konkretnym USB kablom znamenite. Ked ho vsak s tym istym kablom dam do KIA STocni, ktora ma ten isty GEN5W infotainment, tak to proste nefunguje
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
USB-C kabel muze obsahovat dosti slozitou elektroniku (umi i odpojovat) .. hlavne ty co umi prenaset vysoke proudy, potom je paradoxne spolehlivejsi pouzivat obycejnejsi/levnejsi kabel, ktery obsahuje jen odpory a funguje spis jako prodluzka konektoru
i30 kombi family smart 1.5 DPI 2023 engine red
ex. VW Golf V 1.6 MPI 75kW trendline, Škoda Superb II 2.0 TDI 103kW DSG ambition, Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW
ex. VW Golf V 1.6 MPI 75kW trendline, Škoda Superb II 2.0 TDI 103kW DSG ambition, Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW
- Axel.Foley
ZkusRisa01 píše: 14 črc 2026, 07:19 Dobrý den,
může mi někdo poradit, proč se mi začal odpojovat android auto. Stále se odpojuje a připojuje. Přitom to šlo bez problémů.
Děkuji za pomoc
- vymazat auto v mobilu
- vymazat mobil v autě
- zresetuj mobil
- vypni a znovu zapni zapalování v autě
- znovu spáruj auto s mobilem
V případě připojení kabelem zkontroluj, zda kabel pevně drží v obou konektorech. A také, zda není poškozený kabel (vizuálně). Nebo zkus jiný kabel.
CUPRA Formentor 1,5 TSi DSG
Hyu Tucson 1,7 CRDi Czech Edition, 09/2016, Sand White - prodáno
Hyu Tucson 1,7 CRDi Czech Edition, 09/2016, Sand White - prodáno