Mnoo.. Já jsem se prospal a už na to koukám

Sraz byl supr, fakt se mi to líbilo, pokecal jsem skoro se všema, poznal další nový lid a ehm.. aspoň sem si připoměl že některý už dávno znám

No jo.. moje paměť..
Jinak díky Víťovi za dývka.. taky sem je ještě neviděl

Jo.. moc rád jsem pomoh Jiřímu s muzikou, nezapomeň na to chlazení, myslim že Víťa i přes omezené možnosti jeho papíráků je taky spokojen.. jo holt plus, mínus

A Farmáři.. takže už jen LPF a bude to hrát ještě líp

Mno.. Sprinty taky supr, i když se nedařily starty, ale docela mě zklamala 2.7.. je to prostě těžký auto.. ale nechal bych si líbit..
Jídla sme měli požehnaně a konečně sem měl tu čest a dal si aspoň k snídani legendární Borkův šnicl a jako fakt... už chápu.. byl výbornej..
No tím pádem díky Borku za to a za pokec, rozhodně budu přemejšlet o tom, co sme se bavili..
Pak taky díky Ivanovi, i ten měl pro mě spoustu dobrých rad..
A Víťa a druhá baterka.. víme
A samozřejmě všichni musíme poděkovat Farmářovi, protože zpunktoval bezvadnej sraz za pět minut dvanáct a říkám každýmu kdo tam nebyl.. udělali ste chybu!!!
Nechci na nikoho zapomenout.. takže Hujer a jeho ochota.. fakt si cenim že i na srazu kde bys chtěl mít klid si mi pomáhal s autem a vyměnil ty svíčky a Mirka a Karlos.. taky v pohodě.
Melkor a Simča.. vaše grilování nemělo chybu, jen nějak to neubejvalo i když se furt jedlo.. takže fakt s náma musíte i na Moravu, abysme netrpěli hlady

Hujere.. teda ty opravdu nejdeš přeslechnout...
Dráček.. to se mi líbí.. pro něco se rozhodneš a jdeš za tim.. to se cení.. ale příště na leštění radši v montérkách

Rade 622 a jeho radar, jeho vtip a inteligence.. na to že jsem si tě dycky představoval zhruba stejně starýho jako jsem já a takovej šok.. ale fakt jsem tě rád poznal

Prostě díky všem, bylo to supr a už se moc těšim na Moravu.. teď už ji snad konečně opravdu stihnu

A nakonec.. ještě jednou díky všem za to, jak mi asistovali při leštění