Co nadelil jezuch??

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
shotik
Kontaktovat uživatele:

Co nadelil jezuch??

Příspěvek od shotik »

doufam ze to tu nekde neni ale tak co vam nadelil jezuch

me trenky, nejakou kosmetiku for men :) , tricka mikinu, kalendar s nadhernou fotkou po kterym sem touzil, hodinky, lampu do obyvaku kterou sem si pral :) v neposlendi rade penizky a ja sem si nadelil DIGI zrdcadlovku a vylet na silvestra do Paříže :)
Hyundai Scoupe 1994 prodano
Hyundai COUPE FX 2.0 16V 1998 prodano
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
Reklama

zombyk
**

Příspěvek od zombyk »

heh, to si mal pekneho jeziska :-) ja som nedostal nic podstatne, iba tiez take zakladne hluposti, a notebook :-) uz len program a kabliky a mozem cipovat hhahahahah , ale ne, najlepsie vianoce mala asi moja mama, dostala afticko, Hyundai Gets , krasny cerveny DOHC motor 16V uz som to skusal tak ako je to jedna pecka ako to ide,
H Getz 1.4
Pajk
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajk »

Já dostal novej telefoun,tričko,ponožky,trencle a kosmetiku.A nějaké to vínečko.To zas budou vánoce v lihu.Prostě klasika... 8) 8) 8)
Lantra kombi 1.6-G4GR,r.v. 97
ABS,klima,dálka
shotik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shotik »

jojo vino sem dostal taky :)
Hyundai Scoupe 1994 prodano
Hyundai COUPE FX 2.0 16V 1998 prodano
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

vino jsem nedostal:(
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
black_sheep
Moderátor

Příspěvek od black_sheep »

tak ja uz mam taky od jezucha noutbůček takze nebudu muset stehovat PCcko sem a tam z koleji domu a pisu vam ted hezky z pelechu :lol: akorat po svatcich pro mysku pac s touchpadem se moc nekamaradime a budu spokojenej :)

rikal tady nekdo kabel a chipovani?? :) ale takova diagnostika by se safra hodila, vedel by nekdo jak na to?? to uz je trosku offtopic, kdyztak technicka sekce... ;)
I cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
honzik
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honzik »

LCD 19",Denon AVR 1508 z toho mám největčí radost, holicí strojek Philips,knižku Satan a smrt od Franka Schatzing, dál v krabičce zdráví na celí rok a prý dostanu ještě pár kil navic jestli sežeru všechen br.salát co je doma cca10kg :lol:
Lantra combi 2,0 16v DOHC 102kw, 98r.v zelená metaliza.snížena,sport.filtr. ale už prodaná ted Subaru ale vzpomínám na lantru
alík
*

Příspěvek od alík »

Čau kucí, tak mě Ježa naježil rovněž trenky - fakt hezký - mikinu, Osudy dobrého vojáka Švejka a pro Atoska značkovou leštěnku, čistič vnitřních plastů a přísadu do motorového oleje - samozřejmě odskoušenou. Takže moje letošní Vánoce opět k mojí spokojenosti!!!!! Tož se všichni mějte ačus! :D
Obrázek
Hyundai Atos 1.0 1998
jerry
*

Příspěvek od jerry »

U nás zase(jako už po několikáté zasebou) spáchal ježíšek těsně před našimi vrátky sebevraždu. Takže ani víno zbyla na mě pouze zas jen ta Veritas...
Joker
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joker »

tak mě ježíšek donesl samý krásný věci a autíčko mi taky nadělilo dáreček. Dneska při odjezdu z křižovatky se ozvala obrovská rána (výbuch v sání) a autí chcíplo. Podařilo se ho nastartovat a jede to na tři válce, občas se chytne čtvrtej, ale výkon žádnej a na plyn to střílí do sání při každý otáčce motoru......holt prima takhle na vánoce....
Lantra Kombi GLS 1.6 16V DOHC G4GR- LPG *97
Suzuki GS500E nyní v úpravě od Š120L a 100m skluzu po asfaltu
kopir
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kopir »

Mno, mne priniesol bezkáblové handsfree aby som už konečne netelefonoval za volantom jednou rukou, dáky parfém, kozmetiku, knihu domáceho majstra, ponožky, manželku v spodnom prádle a značkovú kozmetiku pre moje autíčko :D
Obrázek
Chrysler pt cruiser 2,0 16V
Hyundai Lantra combi 1,6 16V GLS G4CR/84kw-predané
Hyundai Lantra 1,5 GLSi -predané
Laďa
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďa »

No já sem si nadělil pár dní před ježíškem Getze (ojetého), jinak sem dostal židli k PC a nějaký drobnosti.
alík
*

Příspěvek od alík »

Kruci Jokere, tak tomu se poudá pech :shock: , hlavně, že to nebylo nějaké BUM, to by bylo inčí kafe... No, ale i tak n vánoce, holt smůůůůůla. Přej brzké "uzdravení" autíčka :) , ale hlavně to zdravíčko!!! (Myslím jako Tobě :D )
Hyundai Atos 1.0 1998
Felotron
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Felotron »

Joker píše:tak mě ježíšek donesl samý krásný věci a autíčko mi taky nadělilo dáreček. Dneska při odjezdu z křižovatky se ozvala obrovská rána (výbuch v sání) a autí chcíplo. Podařilo se ho nastartovat a jede to na tři válce, občas se chytne čtvrtej, ale výkon žádnej a na plyn to střílí do sání při každý otáčce motoru......holt prima takhle na vánoce....
Jej... toz jako plynar stebou soucitim a preju brzke vyreseni problemu.

PS: Tatkovi dnes totalne zdechla baterka ;) ...aby sis nemyslel, ze jsi sam :D
Santa Fe TM 2.2 2020
ELANTRA XD 1.6 2006

dříve:
i30 PDe fastback 1.5 DCT
Tucson TLe 1.6 Crdi 2019
Santa Fe DM 2.2AT 2015
i30CW GDH 2016 1.6 Crdi
i30 FD 2.0i 2011
Accent LC
Felicia 1.3
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Tak jelikoz jsem nedostal vino, alespon jsem dostal byt...taky pispevek na auta a notebook...auto jsem pod stromecek nezaparkoval, byt se do nej rovnez nevesel a ntb pouzivam uz 3 mesice a balit se mi ho nectelo. Takze jsem pod stromeckem nasel trenky, mikinu, termotriko a vonafku.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Odpovědět

Zpět na „Pokec“