Folie na okna
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
Folie na okna
Ahoj chtel bych se optat,jestli ma nekde vlastni zkusenosti s lepenim folii na cele auto.Jde mi o to,ze bych si je chtel udelat sam a chtel bych par rad.Koukal jsem na net i sem,ale nenasel jsem nejaky uplny informace. Jde mi o to,jak se to dela,kdyz si objednam folie s atestem,tak se tam ten atest potom dolepi(jestli je prilozeny nekde u tech folii)nebo to je primo uz na te folii a musi se to lepit,tak aby to pak bylo videt a tak.Pak jde o to,jestli to nekdo lepil na accenta do r.v. 99.mam 3dv. a nevim jak to udelat s tema zadnima oknama. Koukal jsem na ty postupy. Jak a rozprasovadlo a tak,ale jak se to potom dodelava tou pistoli?to mi nebylo jasny a jak je to se zadnim oknem,videl jsem,ze se to lepi z venci,nebo jak je to delany.za vsechny rady moc dekuju!!:o)
Hyundai TUCSON r.v. 2021, 1.6T-GDI HEV 169Kw
- Reklama
Jak řekl Korálek - pokud nemáš zkušenosti s lepením folíí, raději bych se do toho nepouštěl..... Jo, nalepil bys to, možná i dost dobře, ale pravděpodobnost, že u toho zničíš stejné či větší množství folie, jako nalepíš na okna, je dost velká.... Já s foliema dělám dost často a dlouho (sice s plotrovkama, ale některé metalické jsou stejně tenké jako ty okenní) ale do polepování oken zatmavovačkama bych teda šel s dost velkým respektem, aby to vypadalo dobře nejen teď, ale třeba i za půl roku, za rok.....
Ale jestli se do toho přece jen pustíš, tak asi nejschůdnější cesta je "velmi mokrá" - skla dolů, velká nádrž s vodou a lepit folie pod vodou. Snížíš riziko vzniku bublin na minimum.... Lepení na skla bez demontáže je sice snadnější na přípravu, ale v lepení musíš být o hodně šikovnější...... Takže teď jde o to, jestli se s tím chceš pátar sám, nebo to někomu svěříš....
A ten atest se lepí jako malý štítek pod folii....
Ale jestli se do toho přece jen pustíš, tak asi nejschůdnější cesta je "velmi mokrá" - skla dolů, velká nádrž s vodou a lepit folie pod vodou. Snížíš riziko vzniku bublin na minimum.... Lepení na skla bez demontáže je sice snadnější na přípravu, ale v lepení musíš být o hodně šikovnější...... Takže teď jde o to, jestli se s tím chceš pátar sám, nebo to někomu svěříš....
A ten atest se lepí jako malý štítek pod folii....
Dříve: Accent 1.3i 12 V, 1998, 3dv., green metal, sem tam lehce něco jinak, než jak to bylo originál 
Nyní: Citroën C5 II generace, 1.6 HDI

Nyní: Citroën C5 II generace, 1.6 HDI
- Vladislav Bureš
- Kontaktovat uživatele:
http://www.autofolie-llumar.cz/cenik-autofolii
accent 3600-3800
accent 3600-3800
Scoupe LS
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T