Zdravim všechny členy fora a coupaky zvlášt.Dne 17.března 2008 se mi přihodila zajímavá věc.Z Renaulta Megana 1.6 55 kw 1997 sem přesedlal na Hyundai Coupe 2.0 102 kw 1999 (4 očko).Jezdil jsem s kámošem po bazarech, chtěl si koupit Octavii, no tak jsme jezdili.Až jednou v bazaru u Kutné Hory se to stalo.Stála tam červená Hyundai Coupe 2.0 a td.Bylo hotovo

Doma takové nadšení nevládlo máma už viděla kluka v rakvi, ale já už jsem dospělej (mám občanku) a navíc si dělám co chci....

Tak sem ho koupil.Určitě si řeknete že koupit první kus, co člověk vidí je blbost, ale vzal sem kámoše, myslim si, že autům rozumí a ten řekl, že kdyby sháněl sporťák, tak by o tom přemejšlel.Zpět k autu červená barva, na tach.je 53000 (tomu sám nevěřím), kůže, klima, man.,vše v el., ABS, dva pytle, patnáctky kola a navíc 139 k mě dostalo, jo a stálo 144000 je to dovoz z Itálie,Megan byl z Německa a na údržbu byl jak malej Gripen (Renault auto s rytmem oprav), tím sem chtěl říct, že auta z Německa už pro mě není záruka kvality.Zejtra se ještě ozvu s pár dotazy, jinak děkuji předem za každej názor, později udělám víc fotek.