tak pánové více jak 4 měsice mě trápila jedna převodovka a poslední měsíc teda už to bylo doslova peklo. Pokud vás zajímá jak ta převodovka vypadala tak zde foto ....

problém u těto převodovky byl v tom jak to dostat do číny nepoškozene a podle přání zákazníka a tak vznikalo ve 3D a 2D monstrum ze dřev, které v konečnem cíly mělo 10tun....

a když se den D v pátek bližil kdy se mělo zjistit jestli jsem se MÝLIL nebo NE tak mis rdce mlatilo o sto šest a klepal jsem se jak ratlik. Nakonec pomocí dvou jeřábu rozpěry a traverzy

se celá 68 800Kg těžká převodovka odlepila od země a mohla se krásně převést na podstavec bedny

a pak se jen modlit at je vše na stoprocent jak ma byta muže si převodovka usadit tam kde mááá

ještě finalní upravy typu konzervace části kde se člověk nedostal na začátku

usadit do podstavce

zkontrolovat jestli to opravdu sedí tak jak má

a pak jen salvit že je vše v pořádku....
Zbývajícíčást balení d hliniku a zabednování bohužel ještě nemám fotky doma ale budou.Zítra se budou obě převodovky nakládat na specialtransport a hura do Mělníku na várku a do hamburgu kde budou čekat na lod. Pokud byste rádi věděli jak bude probíhat nákladka rád nafotim a dodam fota