Vloupání

Moderátoři: vipe, Moderátoři

Odpovědět
Uživatelský avatar
Vyki
**
Příspěvky: 233
Registrován: 16 kvě 2005, 10:50
Bydliště: krkonošské city

Příspěvek od Vyki »

dalsi vec ktera nesmi chybet a je lety proverena uz od starych skodovkaru je tajny vypinac ... hlavne ne proudu, jde to obejit pod kapotou u baterky, ale prerusit kontakt k palivovemu cerpadlu jsou to dve mouchy jednou ranou a zlodej s ukradenym autem ujede neco kolem 100 metru a konec, do motoru nejde benzin cerpadlo netoci, vypinac treba pod sedackou nebo u pojistek nebo nekde kde o nem nikdo nevi a tak by ho ani nehledal, boticka na auto nema hlubsi smysl nez pres noc pred panelakem nebo u cinzaku na ulici, pochybuju ze letim na obed a na hodinu budu davat boticku... jinak ty boticky ktere nejsou urcene pro policii ale pro spotrebitele stoji neco kolem 1000kc a vyrabi je TOKOZ CZ a v aute nezabere vic jak hever.... ale jedna rada: KAZDY ZEMEK JDE OTEVRIT JINAK NEZ KLICEM, takze dopis vyrobci nema smysl, ver mi ze to bylo zlodejem a pouzitym sroubovakem... kazdy sroubovak neni vhodny :D :D :D

Diskuze o airbagu na navrh "solva" presunuta sem.
ObrázekKorean cars forever
Hyundai Avante 1,6V DOHC sport sedan GLS 125PS
Hyundai ELANTRA 2,0 CWT DOHC Elegance 235/40 ZR17 Dunlop SP 9000 Sport
Reklama
 

Uživatelský avatar
Borek
******
Příspěvky: 4501
Registrován: 25 črc 2005, 01:25
Bydliště: Orlické hory
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borek »

Jak jsem psal-používám botičku od Tejrala=firma.Geniální,jednoduchá,skladná věc.Tu nesundáš,protože drží na matkách kola z jedné strany,na ráfku z druhé a zámek je nejen odolný proti odvrtání,vyháčkování atd.,tuším bezp.3 nebo 4,ale co je podstatné,že je schován pod autem v místě kde se bez zvednutí auta nelze dostat. :lol: Dal bych sem obrázky,ale nevím jak.Stačí se podívat na fotky ze srazu.Pro toho kdo tam nebyl-systém uchycení je naprosto jiný než u policajtský(na pneu).Tahle je přidělaná k ráfku a matkám,takže s pneu nemá nic společného(vypuštění,odmontování celého kola-nelze.....).Někdo se ptal jak dlouho trvá montáž-do minuty bez spěchu!!! 8) Neříkám,že ji dávám při každém vystoupení,ale u obchoďáku,v Praze,při delším vzdálení i v létě v Itálii jsem jí měl na dovolené u hotelu.Jak se pane chodili kluci mafiánský dívat. :shock: :lol: I ona se dá překonat-autogenem,ale ten každý nenosí a jak já říkám-proč by zloděj kradl viditelně zabezpečené auto(Když ani netuší co ho čeká uvnitř),když vedle stojí desítky s VIDITELNě menším zabezpečením. :shock: Jen pro doplnění-auto s kolobotkou je totálně nepojízdné a nakládat ho na odtahovku,když si může ukradnou vedle stojící jen s pomocí kusu drátu,nebo šroubovákem-tady myslím není co řešit.I ta páka na volant ochrání alespoň před puberťáky,kteří si ukradnou raději auto vedle.
Nejlepší je kombinace několika systémů-zloděj koukne-z dálky vidí kolobotku,v autě medvědblok,alarm(zloděj ňouma pozná podle samolepek),imobilizér,tajný vypínač ......No někdy si připadám,jak u trezoru národní banky :lol: ,ale za jistotu,že tam auto bude až se vrátím,to stojí. :wink: Další odpověď: vypínač mi dělal mechanik,nechtěl jsem se vrtat v záruce.Povídá,pane mi je dáváme tam a tam.A já mu říkám-tak tam pane,určitě ne!!!Místo jsem si zvolil sám.Moc se mu do toho nechtělo,ale když viděl,že nepovolím,tak ho tam dal.Odpojuje čerpadlo.Jak mě už přátelé klubáci poznali na srazu-to by nebyl Borek,aby neměl nějaké další vychytávky v zabezpečení:lol: ,ale tentokrát si to nechám pro sebe. :wink:
Jak čtu u Felotrona,tak mám asi pravdu,když jsem naopak ohnul packy uchycení autoradia.Když je zloděj uvnitř,tak si rádio vezme i kdyby ho měl vysekat.A pak je lepší,když je pouze zastrčené a on ho neodnáší i s palubní deskou. :evil:
Teď můj dotaz-Vyki psal o Tokozu,ale tam jsem našel jen zabezpečení motorek a kol. :cry: A tisíc korun-skoro tolik stojí jen samotná DOBRA vložka. :roll:
S heslem-nechť ruce upadnou všem zlodějům na věčné časy a nikdy jinak :evil:
všechny zdraví :lol: :lol: Borek. :lol: :lol:
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Uživatelský avatar
Vyki
**
Příspěvky: 233
Registrován: 16 kvě 2005, 10:50
Bydliště: krkonošské city

Příspěvek od Vyki »

To Borek



SOUHLASIM
ObrázekKorean cars forever
Hyundai Avante 1,6V DOHC sport sedan GLS 125PS
Hyundai ELANTRA 2,0 CWT DOHC Elegance 235/40 ZR17 Dunlop SP 9000 Sport
Jirka Š
*
Příspěvky: 19
Registrován: 11 říj 2005, 13:32

Příspěvek od Jirka Š »

Proti vykradení bych doporučil nenechávat v autě nic ceného (mobil, panel autoradia...) a proti krádeži novějšího auta je vhodná pojistka s malou spoluúčastí. Peníze sice člověk nedostane hned (šetření PČR, průtahy v pojištovně), ale lepší než brečet nad prázdným místem na parkovišti.
Hyundai Santa Fe - 2.0 CRDi VGT
Uživatelský avatar
ondra.rs
**
Příspěvky: 118
Registrován: 26 led 2006, 19:49
Bydliště: Brno

Příspěvek od ondra.rs »

Tak nevím, ale asi tady budu působit dost exoticky. Šest let jsme měli Lantru (parkujeme na ulici v "centru" druhého největšího města republiky :wink: ) zabezpečenou tyčí na volantu (většinou však položenou vedle sedadla řidiče :D ) a alarmem. Ani jednou a nikde jsme nezaznamenali jediný pokus o násilné vniknutí... to samé jeden známý se svými několika Sonátami, další známí s Getzem... klepu na dřevo jak divý, snad to bude pokračovat i nadále s naším Getzem. Prostě si myslím, že Hyundai obecně je značně nezajímavé auto (takže krádež celého auta mi připadá nepravděpodobná). Jinou věcí je to, co člověk v tom autě nechá a věřím, že když tam nechám kvalitní rádio i s panelem, nebo notebook na sedadle, tak už ho tam asi určitě nenajdu.
Getz 1,3 MAX
Uživatelský avatar
Hardcam
*******
Příspěvky: 22823
Registrován: 12 dub 2005, 20:04
Bydliště: Slaný

Příspěvek od Hardcam »

Nam ukradli Sonatu v roce 2000 (rv 98),ze soboty na nedlei v pul 4 rano..nejvtipnejsi je, ze sousde byl ve krovi s pistoli a nechal je to s Favoritem odtahnout..tyden predtim nam ji nabourali pres cely bok a byla v pochybnym servisu..mela najeo 20tkm, bez alarmu a jakyhokoliv zabezpeceni...tenkrat to byl 4. ukradeny Hyundai:(
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
black_sheep

Příspěvek od black_sheep »

[quote="Borek"]Někdo se ptal jak dlouho trvá montáž-do minuty bez spěchu..quote]

no vzdyt jo, staci zaparkovat na miste pro invalidy a zarucene ho nikdo neukradne :P :lol:
lukas.frela

Příspěvek od lukas.frela »

Všechny zabezpečení sou na h...!!jediný co je ověřený (ne na vykradení auta ale na ukradnutí celého auta)a to ne u všech firem je čip na vyhledávání.umístí vám ho třeba do sloupku a jakmile zavoláte že vám někdo ukradl auto zjistí to na monitoru kde se pohybuje a pochybuju že budou zrovna odřezávat sloupek na ulici nejdřív dojedou do dílny.nějake zamykání řadicí páky když vlezu pod auto tak ti přeřízne tu uzamykatelnou trubku a tradá.když to bude lepší zloděj tak vám nepomůže nic jedině ten granát.zamykání volantu-vymění volant do minuty ho má sundanej to mám i já!dělá se zamykání volantu a to je pod proudem nevím přesně kolik ale má tě to na 5min rozhodit budeš jako v šoku ale stejně.proti vykradení je málá úspěšnost že neuspěje ukradnout celej vůz je horší.a ten tajný vypínač je dobrý mám ho taky ale přijde profík a čabas.jediná útěcha je že hyundai se tolik nekrade "zatím"!
Richard
*
Příspěvky: 24
Registrován: 13 led 2006, 14:02
Bydliště: Praha

Příspěvek od Richard »

Přátelé. Bydlím v Dejvicích, jeden by řekl v klidné a bezpečné čtvrti. V létě jsem zaparkoval svojí bývalou sierru zadkem k chodníku přímo naproti budově generálního štábu, jen kousek od vjezdu, který je stále hlídán. Měl jsem tam dva levný repráky pioneer s takovou tou přiblble zlatavou barvou (už bych do nich nešel :-) a to evidentně někoho tak lákalo, že mi rozjebal zámek řidiče k nepoznání a ukrad mi celý plato i s těma reprákama. Repráky stály 700 ale to plato se schání v týhle barvě a na třídvířko sakra špatně. Panel autorádia byl v přihrádce dvěří. Nedotčen.

Všem zlodějům, chmatákům, vandalům, překupujícím bazaristům a zastavárníkům zlámat ruce!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: 8)
Uživatelský avatar
ondra.rs
**
Příspěvky: 118
Registrován: 26 led 2006, 19:49
Bydliště: Brno

Příspěvek od ondra.rs »

Jojo, někdy je to s těma zlodějama fakt divný. Teď nedávno jednomu kamarádovi ukradli z auta akorát ručně mnou dělané zadní plato se dvěma oválkama, který teda za moc nestály. Vtip je v tom, že to asi byli "tipaři", protože to měl překryté takovou hadírkou, tak, že nikdo neměl šanci vědět, že tam něco takového vůbec je. Rádio tam pochopitelně nechali a to rozhodně k zahození nebylo. :)
Jinýmu kamarádovi zase přes noc na parkovišti ukradli dvě litá kola a to jenom z pravé strany...
A na závěr něco pozitivnějšího. Jednomu známému chtěli ukrást A6, auto (bylo zaparkované v řadě šikmo v kopci) svezli pod kopec, kompletně rozebrali palubku (těžko říct co hledali) a stejně neodjeli 8) Žabaři...
Jinak co se týče v rodině dvou oktávek, feliciií a fabie... těch vybrání bylo tolik, že už se to ani nedá počítat :D
Getz 1,3 MAX
Uživatelský avatar
Adam
*
Příspěvky: 53
Registrován: 06 črc 2005, 15:57
Bydliště: Olomouc

Příspěvek od Adam »

já osobně mám DEFENT-LOCK a alarm, který se mi v mrazech sám zapíná, takže zamykám jen klíčem, aby sousedi neřvali. Kdybych měl i botičku, stejně se o auto budu bát, lidi jsou s...ě!!!!
Getz 1,3l 5dv., r.v. 2004
Farmář
***
Příspěvky: 763
Registrován: 27 kvě 2005, 22:35

Příspěvek od Farmář »

jak to tak procitam...
budu trochu extravagantni :oops:
nejlepsi alarm asi je....nemit auto 8)
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

každej se musí nějak živit.sou to dobře vydělané peníze bez práce a 5min strachu.proč to nedělat když chytnou 2 ze 100
Tomas
Příspěvky: 8
Registrován: 11 led 2006, 15:38
Bydliště: Brno

Příspěvek od Tomas »

Jak uz tady bylo nekolikrat receno, nejlepsi je nenechat v aute a v kufru vubec nic, co by mohlo nalakat zlodeje. Panel z radia oddelat a kdyz uz ho netahat sebou, tak ho strcit aspon pod sedadlo. Pak, kdyz teda to auto nechteji ukrast cely, tam uz nikdo pro nic nepoleze. A v pripade, ze vam chteji ukradnout auto, stejne nic neudelate, maximalne jim to muzete trochu zkomplikovat. Nevim jak je na tom se zamkama Hyundai, ale otevreni Oktavky a odneseni radia je zalezitost tak na minutu...
fenil
Příspěvky: 3
Registrován: 25 srp 2005, 13:22
Bydliště: Kroměříž

Mám rád zloděje

Příspěvek od fenil »

Mé auto někdo vykradl před domem a to tak že vyrazil zadní okno. ukradl pár CD radio. Za týden někdo použil šroubovák a vloupal se mi do auta zase. Ne já se nezlobím krade se všude. Ale až jednou někoho najdu že vykrádá auto tak to nepřežije. Dám mu takovou nakládačku za mojeho Getza a je mi jedno jestli to pochopí!!!!!!!!!!!!!
Odpovědět

Zpět na „GETZ“