Zdravim lidičky:) Právě mi otec oznámil že mi koupil Scoupé... bohužel nevim jesi to je LS nebo GT, ale samozřejmně by se mi GT zamlouvalo mnohem víc:) Na netu sem o tomhle autu nic moc nesehnal. Takže bych potřeboval nějaký info:) Sem vděčnej všem co napíšou.... To auto se mi líbí.... Jen ses si vyslechnul od bratránka co si s "rákosníkem" užiju:D.... Tak snad nemá pravdu. Díkec všem co se ozvou:)
Jak moc si s rákosníkem užiješ záleží na moc faktorech, existuje dost Scoupátek která jezdí naprosto vpohodě bez nejmenších problémů ale existuje i hodně aut u kterejch si věk nešetrný zacházení vybírá svojí daň (jako například moje GTčko)
Každopádně já si s skupáčem užil hodně legrace a nehodlám ho jen tak poslat na vrakáč když už jsem na něm tolik prodělal.
Pro mladýho kluka je to auto přímo ideální a i otrlej cestovatel a řidič s pár stovkama tisíc za sebou se divil kolik se toho do Skupáče vejde ) (5 lidí a celá jejich bagáž na tejden
Kdybys měl nějákej dotaz, tak se klíďo zeptej myslím že tu je dost lidí co rádi poradí.
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!! (/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz;)
Díky moc za odpověd:) No nechám se překvapit:) Doufám že to moje je zrovna to bez problémů:)...je po prvnim majiteli a stav je slušnej...až na to že bylo kleplí...jako většina aut z NDR:)