Kontrolka
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Kontrolka
Caute mam taky problem, pri jazde sa mi z nicoho nic rozsvieti kontrolka check - engine chladiaci ventilator sa rozkruti, po neakom case sa vypne a s nim sa vypne aj motor. Chladiacej kvapaliny je tam dostatok. Presiel som forum co sa tyka check enginu, a nic podobne som nenasiel. Neviete co by to mohlo byt? Problem s chladenim? Sviecky boli menene, rozvody, kable aj olej, vsetky el. kontakty boli vycistene a stale to iste. V servise nemozu na to vobec dojst. email: etmanko@gmail.com Vopred dakujem
Naposledy upravil(a) etman dne 14 zář 2008, 12:57, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
- Mr. HYUNDAI
Čidlo teploty je pravděpodobná možnost. Počítač by si ji nepamatoval, protože pokud je čidlo jen načaté, tak by to probíhalo asi takto. Čidlu rupne v kouli a odešle signál o šíleném nárůstu teploty, ventilátor sepne, ale čidlo pořád ukazuje totéž, rozsvítí se kontrolka a protože je teplota podle čidla stále vysoko, tak rozhodne o zhasnutí motoru. Jenže právě v tuto chvíli počítač chybu zapomene a při následném nastartování čidlo ukazuje normálně a počítač nemá co uložit do paměti. Mně se Sonata regulérně přehřívala, ale nespínal ventilátor. A počítač si taky nic nepamatoval
. V servisu nepřišli na původ problému, a tak jsem všechny svorkovnice, které jsem našel, prolil Kontaktolem a od té doby vše OK
.
26. (FORD 1.) Explorer
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
no ja si skor myslim, ze ked uz raz da pocitac povel na rozsvietenie kontrolky tak to nieco znamena a je blbost aby to neukladal.. a pocitac nezabuda pokial mu nevymazes pamat alebo pokial sa velakrat nenastartuje a chyba uz nieje
Accent 1.5 12V r.v. 1996
Pri 280 000km totalna buracka
Teraz to isté len zhnitý šrot. Snáď z neho niečo bude.
Pri 280 000km totalna buracka
Teraz to isté len zhnitý šrot. Snáď z neho niečo bude.
- Mr. HYUNDAI