v tom uzivatelskom paneli kde sa da zmenit avatar mas aj napisanu max. velkost obrazku tzn. nekdo si da mensi nekde vacsimireceks píše: Jinak jeste takovy dotazek... je mozne ze nekteri maji v avataru vetsi fotky nez ostatni?

Moderátor: Moderátoři
v tom uzivatelskom paneli kde sa da zmenit avatar mas aj napisanu max. velkost obrazku tzn. nekdo si da mensi nekde vacsimireceks píše: Jinak jeste takovy dotazek... je mozne ze nekteri maji v avataru vetsi fotky nez ostatni?
Jak bude chvilka, tak sena to podivam;) jinak dik za radylaufas píše:mireceks: si tam dej taky vetsi![]()
Hned je to lepsi s tema avatarama. Jen mi porad pripada ze je nejak hur nez u staryho videt rozdil mezi prispevkama
taky si myslim, jeste jednou dik za aktualizaci, ted jen doladit mouchy. treba ty smajlymilosh píše:LAUFAS: zvyknes sis
Prechod na novou verzi fora byl nevyhnutelny protoze to stare uz neni podporovano a nikdos jiste nestoji o to aby sem pak psali "roboti" ve velkem kdyz uz nebudou aktualizace...
Skvělý, dík za předčasné Vánocemilosh píše:Postrehy piste, budu rad a snad na vse dojde co budete chtitTAky jsem nemyslel ze se do toho pustim komplet ale rekl jsem si proc vam vanoce neudelat driv
![]()
Paráda, vlevo je fakt lepší... Jen ještě připomínka, ale možná se to tak jeví jen mě - přimlouval bych se za lepší ikonky v přehledu diskuzí, do kterých něco přibylo. Ty dřívější - prázdná a vybarvená mi přišly snáze rozpoznatelené než červené a černé čárečky. Nešlo by tu červenou ikonku udělat třeba v inverzni s červeným pozadím a bílým nebo černým "textem"?milosh píše: Avatar prehodim jeste dnes, taky mi to prijde takovy divny bez nej vlevo
Tringi píše:Moc pěkné, díky.
Taky jsem si všiml, že pokud má avatar průhlednost (můj) tak to přidá i pásek "online" pro ty co jsou zrovna na fóru ...taky dobrý.
Tak to není úmysl?milosh píše:to musim predelat jeste online ma byt pravo od avataruTringi píše:Moc pěkné, díky.
Taky jsem si všiml, že pokud má avatar průhlednost (můj) tak to přidá i pásek "online" pro ty co jsou zrovna na fóru ...taky dobrý.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |