více info: http://www.korea-suv.cz/index.php?sec=detail&id=1322
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři

A kdyz to schytas primo od predku tak ti to zase zvysi sance na vyvaznuti bez skrabance ne?Dan4975 píše:A když náhodou dostaneš náraz z boku, tak to neodnese jenom blatník ,ale pohne se ti celá karoserie. Mluvím z vlastní zkušenosti ,měl jsem to na Golfu.
hou hou pardon pane profesoreBruno píše:Mám pocit, že máš hádavou náturu, něco jako konfrontační syndrom. Tvoje poznámka o ochraně zdraví při havarií byla zcestná, naopak poznámka Dan 4975 byla zcela věcná. Svým příspěvkem jsem tvoji poznámku záměrně ironizoval, takže nevím proč a čemu se ušklíbáš. Namontuj si do auta co chceš ale zbytečně nepopírej bez vlastní zkušenosti praktické poznatky jiných.
Yes, nechci se hadat a uz vubec ne na HforuBruno píše:Víš ty co?? Je konec roku přece se tu nebudeme vzájemně popichovat, nechme to odborníkům je jich tu na fóru dost. Ta rozpěrná tyč a její fce. tu byla popisována již několikrát. Kdo chce ten si to najde. Jinak toho profesora si nechej od cesty!
Přeji úspěšný rok 2009!!!
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
| Partner: | Hyundaiklub.pl |