chcem stiahnut okno na vodicovej strane a nic. Spolujazdcove takisto. Primrzle jak skala.
Zadne boli v pohode.
Tak som to odparkoval a siel na bus.
Mate niekto nejaky navod co na to pouzit aby tie skla neprimrzali?
Nastříkej to tím silikonovým sprejem to těsněni!Neboj nic to neudělá stím těsněním.Však těsnění se ma mazat silikonem!!!!matysekul píše:Včera se mi to stalo taky.Ale jen u řidiče.Několikrát jsem to zkusil otevřít zavřít a asi na pátý pokus se mi to povedlo.Dnes jsem to zkoušel a v pohodě se to otevřelo.Včera jsem otřel hranu skel.
Co na to použít?Mně napadá silikonový sprej,ale nejsem si jistý,co by to udělalo s těsněním kolem oken.Kdyby byly z gumy,tak asi nic,ale co když je to něco jiného.
Neboj já jsem to dělal na každém autě co jsem měl.matysekul píše:Těsnění kolem dveří beru.To dělám už dlouho.Ale z toho okenního mám strach.
matysekul píše:Včera se mi to stalo taky.Ale jen u řidiče.Několikrát jsem to zkusil otevřít zavřít a asi na pátý pokus se mi to povedlo.Dnes jsem to zkoušel a v pohodě se to otevřelo.Včera jsem otřel hranu skel.
Co na to použít?Mně napadá silikonový sprej,ale nejsem si jistý,co by to udělalo s těsněním kolem oken.Kdyby byly z gumy,tak asi nic,ale co když je to něco jiného.
Neboj však ten silikon je přece na bumu.zello píše:matysekul píše:Včera se mi to stalo taky.Ale jen u řidiče.Několikrát jsem to zkusil otevřít zavřít a asi na pátý pokus se mi to povedlo.Dnes jsem to zkoušel a v pohodě se to otevřelo.Včera jsem otřel hranu skel.
To s tym skusanim som dnes rozoberal tiez v praci, ale udajne to tam drzi len na nejakych dvoch pinoch ktore ked sa zlomia tak by to nemuselo dobre dopadnut. Takze asi skusim tan silikonovy sprej.
imho takyhlobilp píše:myslim, ze zamrzla okna je trosku nerozum skouset rozhybat.... taky by to mohlo ponicit pohon otvirani..... aspon muj nazor
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
| Partner: | Hyundaiklub.pl |