. Takže za 9 dní. Tak jsem to rozbalil a je tam novej motorek čumím na to výrobce Mitsubishi Japan stejnej jak originál co jsem vytáhl z auta. Dnes to budu montovat. To je rozdíl v cenách. V Hyundai 8900 a z ameriky s poštovným za 9 dní 2000Kč originál. Jinak Lantra je super kára. Je to žihadlo jak blázen.
 . Takže za 9 dní. Tak jsem to rozbalil a je tam novej motorek čumím na to výrobce Mitsubishi Japan stejnej jak originál co jsem vytáhl z auta. Dnes to budu montovat. To je rozdíl v cenách. V Hyundai 8900 a z ameriky s poštovným za 9 dní 2000Kč originál. Jinak Lantra je super kára. Je to žihadlo jak blázen.Jo kdo chce něco na Hyundae a jiný americký a japonský káry tak ten obchod je: WWW.ROCKAUTO.COM

a mas vic hyundaiu, kruci, jeden mi chybi abych te dorovnal
 a mas vic hyundaiu, kruci, jeden mi chybi abych te dorovnal 

byla to malem moje smrt, jsem vyletel do krizovatky s tim ze budu hrabat trosku, ale stihnu to se vyhrabat, ale jak chytle to oblozeni tak razem nic neprenasi! kdyby do me to auto vletelo tak jsem pekne nasracku.
 byla to malem moje smrt, jsem vyletel do krizovatky s tim ze budu hrabat trosku, ale stihnu to se vyhrabat, ale jak chytle to oblozeni tak razem nic neprenasi! kdyby do me to auto vletelo tak jsem pekne nasracku.