Dekuju za pomoc

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Ja nesjem zrovna znalec tak nvm s tim okynkem v servisu mi rekli ze to stahovani je rozbity tak nvm ten vejfuk myslim ze to je ono este se dneska podivam mela by ot bejt ta uplne prvni cast snad by mela bejt pohybliva podle toho co mi rekli ale nejspis je to onomayq píše:Okno sa mi nedalo pripadne slo tazko stahovat ked sa roztrhlo ocelove lanko v tom mechanizme. Ale moze to byt aj niecim inym samozrejme. A na tom vyfuku mate na mysli tento diel ??
mayq píše:Ak je to ten vlnovec tak do 1000,- aj s robotou by to mohlo byt. A mali dole v tom servise tapacir z dveri alebo len tak od oka povedali ze je to rozbite ???
nn nemam to v elektricelacokubik píše:a čo ak by som si chcel spraviť el.sťahovanie tam kde je manualne? da sa to? mám iba 2 dvere tak by to nemuselo byť až také ťažké alebo áno?
Nemusí to byť ani spravené že u vodiča stiahnem aj spolujazdcove.
Vrakoviska som pobehal motorčeky z pokazených áut mám obhliadnute, len ide o to či musím kôli tomu kupovať nové dvere alebo nie????
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |