To víš že jo-klidně mě může i pohladit,fuuuuu.Rexcor píše: Heled na benzín mi nešahej:-D Na Borka si klidne šáhni když se Ti to líbí:-D

Moderátoři: Martun, Moderátoři
To víš že jo-klidně mě může i pohladit,fuuuuu.Rexcor píše: Heled na benzín mi nešahej:-D Na Borka si klidne šáhni když se Ti to líbí:-D
neviem ako pokračuje vývoj, ale mám pocit, že priemysel sa uspokojil s VVT - teda s tým variabilným časovaním ventilov. Je aj pravda, že diesel zožerie pomaly čokoľvek. Škoda, že turbo benzíny sú už cenovo ďaleko mimo môjho finančného dosahu, CRDi je dosiahnuteľnejšieRexcor píše:Heled na benzín mi nešahej:-D Na Borka si klidne šáhni když se Ti to líbí:-DEB trupo píše:asi tvojej úrovneBorek píše:EB trupo,fuuuuuuuu,fakt skvělé příspěvky
![]()
.Fuuuuuu,to jsou fuuuujoviny
......ffuuuu
.Booooože.
samo si benziňák, som stavbyvedúci, nie automechanik, tak mi odpusť, že si trochu občas čítam
a snažím sa mať vlastný pohľad na svet
No asi bych si měl pořídit vysněné turbo aby se síla diesel s turbem a benzín s turbem vyrovnaly. Nebo spíš byl markantnější rozdíl.
Však když se nacpalo takovejch miliard do vývoje dieselů, tak by bylo dost hloupé, kdyby nemohly aspoň konkurovat benzínům:-D Jsou na tom teď opravdu hezky, jen je nezbavili chrochtavého zvuku u VW trochy kil a dlouhé doby ohřívání. Navíc si myslím, že diesely odjsou teď na tom velmi slušně, takže si můžete vyskakovat:-)
Snad se jednou takový vývojový potenciál zaměří i na benzíny.
Hardcam píše:Borek: a psali tam, co ta sranda bude kostovat?
DALŠÍMartin Korpel píše:Mno tak turba boli montovane najprv do lietadiel pretoze lietali vo velkych vyskach a tam bol maly atmosfericky tlak , potom dalej siel vyvoj a zacali tlacit turba do kamionov pretoze ked chodili cez alpy a taketo cesty tak maly problem na koniec to davali do osobakov okrem ineho aj F1 ked prislo teda formule tak tie maly tak tiez turba. Mno ale mam silneho tusaka ze v Alpach tam kde je nizky atmosfericky tlak keby boly dva modely aut 1.5 benzin a 1,5Diesel (s turbom) usiel by som mu. Ako tomu bolo ked som bol ja v alpach s ansim accentikom
Taky mi už upadlrokolo píše:Vildo, neříkal jsi že už NIKDY
Vilda píše:DALŠÍMartin Korpel píše:Mno tak turba boli montovane najprv do lietadiel pretoze lietali vo velkych vyskach a tam bol maly atmosfericky tlak , potom dalej siel vyvoj a zacali tlacit turba do kamionov pretoze ked chodili cez alpy a taketo cesty tak maly problem na koniec to davali do osobakov okrem ineho aj F1 ked prislo teda formule tak tie maly tak tiez turba. Mno ale mam silneho tusaka ze v Alpach tam kde je nizky atmosfericky tlak keby boly dva modely aut 1.5 benzin a 1,5Diesel (s turbom) usiel by som mu. Ako tomu bolo ked som bol ja v alpach s ansim accentikom![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |