Takže to dopadlo docela smířlivě a budiž toto téma poučením pro nás všechny. Je třeba si uvědomit že pohled na to, kam dané téma zařadit, může býti odlišný, i když svou subjektivni pravdu si asi každý ponecháme

Já osobně než založím nějaké téma budu dvakrát přemýšlet, jestli to nedat raději do sekce Pokec, Technická sekce, Tuning atd.
Jinak to téma o Nošovicích a i30 bych uzavřel tak, že asi všichni budeme doufat, že i nespokojený český pracovník v HMMC bude odvádět kvalitní práci, o níž se ze svobodné vůle ucházel a za kterou by jiní byli vděční, tak abychom my zákazníci byli s našimi auty spokojeni a neměli s nimi zbytečné problémy způsobené lidským selháním na montážní lince
EDIT: Děkuji štaflíkovi, jen to potvrzuje, že opravdu pohled na to kam co patří je hodně subjektivní, ale jsem rád, že jsme problémek s lehkostí přešli a vyříkali jsme si to jako lidi a nezačali na sebe hned uraženě ječet

Jinak mám to podobně jako štaflík - v záložce prohlížeče mám sekci i30, ostatní nesleduju, ale po dnešku teda začnu, i když pro mě osobně by byla přijatelnější duplicitní témata v sekci i30 a věci, které by se daly napsat i do jiných sekcí, a to i za cenu jisté nepřehlednosti. To je ale věčný spor na fórech. Ale matysekul mě přesvědčil, že není v zájmu nikoho stranit se ostatních členů HyundaiClubu a hrát si na vlastním písečku v sekci i30. Více hlav ve společných tématech více ví