Tringi píše:Přesně. Už jsem v Coupé vezl sebe, 5 dalších lidí a psa ...do 350Z bych nedostal ani toho psa

Coupe ma ale v TP jen 4osoby, nevim jestli to tvoje neni jinaci ale GK ma v TP 4...takze 5lidi mazec a to jestli se tam vesli tak klobouk dolu....:)Ja sem se nechal jednou vest v nalade dom a vzadu sem trpel jak zvire

Zminovana RX-8 u me taky malem byla .)Jenze nekdo ji vyfoukl, byla upravena na 300PS, stim ze po mesici jsem narazil cloveka ktery RX8 vlastnil a nadaval kudy chodil, motor se udajne sype neuveritelnym zpusobem a pod 15l se neda jezdit. 350Z se me nelibila nejak nikdy a hlavne kdyz uz jsem hledal auto na denni jezdeni tak ty zadokolky KO na zimu. Ale tak treba je i plno jinejch hezkej aut za nejaky mensi penize, Subaru GT treba...

Hlavne co jsem se setkaval ze lidi neumeji z coupe vystupovat :)A ze na muj vkus bylo u ridice malo mista. U me je to dany tim ze jsem jezdil hodne se Sonatou ktera ma mista opravdu habadej

A na sprinty ano, jel jsem proti Honde integra 2.2 upravena na 250wHP a bylo to tesne, ale jeho auto uz nebylo na deni jezdeni ani nahodou :)Tvrda spojka, vnitrek vybranej a pod.
Coupe je ale takovej dobrej start do sportovnich aut

Kdyby nekdo vymyslel/odzkousel kolik by vydrzel ten motor s turbem treba pri tlaku 0,4baru a dovedl by rict, ano ten motor vydrzi 200tkm pokud se dodrzi vymena oleje a pod veci tak bych do toho tenkrat i sel...ale vicemene je to alchimie kdy by se ten motor rozletel...proto uz meho modreho mazlika nemam...ale doufam ze slouzi dobre tomu kdo si ho bral:)Mel dobrej start s brzdama a filtrem