.
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
tak tak ale ten jeden neni jeste zapojenej a nevim jestli bude typek rikal ze ted to hraje tak krasne a sladene ze by to tam snad ani nedaval ze ty repra original hrajou hodne dobre takze jeste uvidim. Mozna ho pouziju na zadni ovaly. Tam bude jeste hodne prace s rozvodem kabelu sice cinche mam navedeny komplet vsechny ale kabely do prednich mi koncej u dveri a k ovalum to natazene jeste nemam. Fakt to ted hraje jak zvon tak to jeste promyslim kdyztak ho prodam je to Magnat The rock 600 4kanal 65W na kanal tusim.laxo18 píše:pises tam ze si kupil 2 zosiky predpokladam ze jeden na subwoofer a druhy 4 kanal?
obetoval sem ted pul vikenduKUPIS píše:DEDe ALE JEDEŠ![]()
Pak že není čas.Bravo....
no on i rikal ze ty predni repra hrajou jak ty co si on kupoval za 4 tacy a ze na ten zesik by to treba ani tak dobre nehralo. No uvidime ten zesik mam kdyztak ho pak prodam byl za dobrou cenu takze neva i tak bych to chtel videt jak to hraje . Porad si rikam ze preci kdyz sou dopredu treba 65 rms jak je mozny ze by to nehralo lip nez ty co tam sou na radio a 25rms ale zase par uz toho slysel mluvit a fakt na nem bylo videt ze se mu moc libi jak mi to hralo takze.... dam na zkuseneJerry159 píše:jj není zač za podporujinak po pravdě když jsem vyděl kolik toho máš tak mi to přišlo hodně
a to už bych ani já nedělal ...zesiloače připojit na přední repro a tak ...sam to tam říkal Špáta že pokud to nejsou značkoví drahý tak to nemá cenu......a tak jsem radši zavolal odborníkoj aby ti to zapojil a naladil
jinak jsem byl udivený jak to hraje
moc se mi to líbilo
hned druhý den jsem si musel dát taky hudbu zpátky do auta
akorát ještě počkat na listopad až někdo pojede do anglie a přiveze mi hudbu
za supr peniz doufám
pač tady to stojí hooooodně
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |