Ale Mexičan, určitě jsi si všimnul smajlíka na konci věty ... myslel jsem to jako legraciMexican píše:Vilda no nejak som sice stale nepochopil ze precocso mnou vacsinou nesuhlasis, ale samozrejme som rad ze v tomto so mnou suhlasis.. ehm
hluk od podvozku je vec relativna.. niekedy je to subjektivne peklo.. zalezi od kombinacie pneu-povrch.. zda sa i ze ceske dialnice (aj nove) su vyrazn ehlucnejsie ako nemecke... niekam doprostred by som dal dialnice slovenske (tie si ale zas uz po roku ako vlny![]()
co ma tak trochu zacina otravovat je praskavy zvuk asi z vychuchu ventilacie pri PP dverach.. minule som bastlil a zvazky kablov (ISO, prepojenia) pod radiom som obalil roznymi makkymi a nehorlavymi materialmi.. to pomohlo priti buhaniu spod radia.. ale ten vyduch, s nim si neviem poradit.. inak ticho, po prakticky 60 000km vsetko okay, nic sa nepovoluje, nic nerezonuje, nid neklepe
problémy
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Re: problémy
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
- Reklama
- ZdeněkSvoboda
Hmm tak to je hodně nemilé a celkem koukám, že si zloděj vybral zrovna Hyundai Accent 
Současnost: Škoda Octavia combi 1.6 TDI 77kW (chip na 96kW), Elegance (2012)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
Na taky jsem koukal jako blázen... Blbý je, že asi nepůjde vyměnit pouze poškozený kus, ale budou se měnit všechny 3 a počítám i s klíčkem, kde je i nějaká ta elektronika tak to bude asi pěkne mastné...ZdeněkSvoboda píše:Hmm tak to je hodně nemilé a celkem koukám, že si zloděj vybral zrovna Hyundai Accent
U Fabie mi měnili po zásahu zlodějů pouze jeden zámek. Přestavěj ho v servisu podle klíče. U Hyundaie to bude stejný.JoSp píše:
Na taky jsem koukal jako blázen... Blbý je, že asi nepůjde vyměnit pouze poškozený kus, ale budou se měnit všechny 3 a počítám i s klíčkem, kde je i nějaká ta elektronika tak to bude asi pěkne mastné...
Auto mám 1rok a 3měsíce, najeto cca 23 000km, jezdím převážně po dálnici D8 a občas mezi obcemi.Mexican píše:tak to je teda vyrazna bieda... mozes napisat:Marty5 píše:Tak mi to nedalo a zajel jsem do KLIMEXU na test tlumičů, oba předky účinnost 68% a zadky L.54%, P.48%.
Na to že je to nová kára podle mě nic moc, jinak pod 40 jsou špatný.
- ako dlho auto mas
- kolko km si najazdil
- ake trasy jazdis najcastejsie (mesto, okresky 2tr, cesty 1tr, tretia a stvrta trieda medzi obcami, D1...)
ja si presne takyto stav tlmicov chcem dat urobit teraz pri 60 000km, som zvedavyy.. u teba je to ale minimalne vzadu na vymenu
Vypadá to na tlumiče někdo, už to tady řešil, včera jsem se na to koukal a na nic jsem nepřišel, všechno dotažený čepy, tyčky stabilizátoru, uložení, náprava atd. nic jiného mě už nenapadá. Příští týden zajedu do H servisu.
Accent, Elegance, 1.4 16v, pneu KUMHO KU31 195/50 r15, alu RSW 242. Křídlo, lak brzd třmenů, potahy cěrno-stříbrné.
Teraz kukám na obrázok a už viem čím to je! To krídlo ti vytvára taký prítlak, že to tlmičeMarty5 píše:Auto mám 1rok a 3měsíce, najeto cca 23 000km, jezdím převážně po dálnici D8 a občas mezi obcemi.Mexican píše:tak to je teda vyrazna bieda... mozes napisat:Marty5 píše:Tak mi to nedalo a zajel jsem do KLIMEXU na test tlumičů, oba předky účinnost 68% a zadky L.54%, P.48%.
Na to že je to nová kára podle mě nic moc, jinak pod 40 jsou špatný.
- ako dlho auto mas
- kolko km si najazdil
- ake trasy jazdis najcastejsie (mesto, okresky 2tr, cesty 1tr, tretia a stvrta trieda medzi obcami, D1...)
ja si presne takyto stav tlmicov chcem dat urobit teraz pri 60 000km, som zvedavyy.. u teba je to ale minimalne vzadu na vymenu
Vypadá to na tlumiče někdo, už to tady řešil, včera jsem se na to koukal a na nic jsem nepřišel, všechno dotažený čepy, tyčky stabilizátoru, uložení, náprava atd. nic jiného mě už nenapadá. Příští týden zajedu do H servisu.
Teraz vážne - som zvedavý či sa ti to podarí zreklamovať, 23 000km je dosť slabá výdrž tlmičov, asi blbý kus...
tak ja mam vyteceny pravy predny tlmic. dnes som bol v hyundai autopalace bratislava a malo by to ist na reklamacku. najazdene cca 52 000km. v priebehu tyzdna, dvoch mi to maju vymenit.
toyota highlander {xu70} 2.5 hybrid executive
seat tarraco {kn2} 1.4 ehybrid xcellence - predane
hyundai i30 {pd} 1.4t-gdi + dct now! + premium paket - predane
hyundai i30 {gd} 1.6gdi style {cz} - predane
hyundai accent {mc} 1.4 16v elegance - predane
seat tarraco {kn2} 1.4 ehybrid xcellence - predane
hyundai i30 {pd} 1.4t-gdi + dct now! + premium paket - predane
hyundai i30 {gd} 1.6gdi style {cz} - predane
hyundai accent {mc} 1.4 16v elegance - predane
Měl jsem za to, že tam jsou čistě plynové tlumiče...
Accent 1.5 CRDi ELEGANCE - Black Ebony
tlmice nic moc. Pri 32t km ucinnost zadnych 55 resp 54 %, predne na tom boli o chlp lepsie
Hyundai Accent 1.5 CRDI CB elegance
OZ Michelangelo 8
GoodYear Eagle F1 205/45 R16
OZ Michelangelo 8
netreba sa cudovat
pokial viem tak dizlove motory su o dost tazsie ako benzinove a preto im rychlejsie odchazaju predne tlmice a zaroven sa auto sprava viac nedotacavo
... aspon tak som cital v jednej recenzii
aj preto som bral benzin
)
pokial viem tak dizlove motory su o dost tazsie ako benzinove a preto im rychlejsie odchazaju predne tlmice a zaroven sa auto sprava viac nedotacavo
... aspon tak som cital v jednej recenzii
aj preto som bral benzin
Hyundai Accent 02/09 black Elegance 1.4 benzin kupovane v CR - Hodonin
Slovakia Bratislava
www.nefajci.eu
Slovakia Bratislava
www.nefajci.eu
tie plynove tlmice budu smejdy a predne prekvapivo drzia
) mozem zajtra doplnit udaje z testov pri 15 a 32t km. To ze je na tlmici nejaka vaha navyse je mu celkom jedno, tlmi neodpruzene hmoty v celej svojej drahe. Vaha sedi na pruzinach... + dostava na frak zavesenie kolies
skuste niekto spravit test tlmicov na 1,4ke
skuste niekto spravit test tlmicov na 1,4ke
Hyundai Accent 1.5 CRDI CB elegance
OZ Michelangelo 8
OZ Michelangelo 8
Obrysové světlo
Mohl by mi někdo poradit, jak se mění žárovka v obrysovém světle.
Žárovku i s objímkou jsem vytáhl ze světlometů, ale nevím jak ji vydělat z té objímky, jestli tahem nebo jak.
Lunek accent 2006 1.4 benzin 42.tisic km
Žárovku i s objímkou jsem vytáhl ze světlometů, ale nevím jak ji vydělat z té objímky, jestli tahem nebo jak.
Lunek accent 2006 1.4 benzin 42.tisic km
Re: Obrysové světlo
U LC Acc je tam W5W zarovka, takze tahem ven, prip. vyviklanim. Pokud je to u New Acc jinak, tak bohuzel...lunek píše:Mohl by mi někdo poradit, jak se mění žárovka v obrysovém světle.
Hyundai i30-2012 Style 99kW 04/2012...soucasnost 
Hyundai Accent LC OnAir 63kW 02/2006...04/2012 Prodano
Suzuki Swift GLX 63kW 08/2002...07/2006 Prodano

Hyundai Accent LC OnAir 63kW 02/2006...04/2012 Prodano

Suzuki Swift GLX 63kW 08/2002...07/2006 Prodano
Jj, jen vytahnout. Mám tam diodový žárovky. Pak jedna chcípla a byla nějaká zapečená tak jsem to musel páčit kombinačkama. Proto vím, že se tahle žárovka jen vytahuje. 
MAZDA CX-9 3.7 V6 204KW
Prodáno:
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
Prodáno:
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW