aby to nedopadlo jako kdysi na jednom fóru kde jsem byl, tam byl moderátor snad každej a naschvál sme si mazaly přispěvky
 aby to nedopadlo jako kdysi na jednom fóru kde jsem byl, tam byl moderátor snad každej a naschvál sme si mazaly přispěvky 
Moderátor: Moderátoři
 Hyundai Lantra 1.8  r.v. 1996
 Hyundai Lantra 1.8  r.v. 1996  R.I.P.
 R.I.P.
tak to by se me taky nelíbyloLimitz píše:taky si myslím že víc moderátorů už není třebaaby to nedopadlo jako kdysi na jednom fóru kde jsem byl, tam byl moderátor snad každej a naschvál sme si mazaly přispěvky

!! to bych vrazdil
 !! to bych vrazdil 
 a nevadila by mi možnost se aktivněji podílet na fungování fóra.
 a nevadila by mi možnost se aktivněji podílet na fungování fóra.ty jses tu pecenej varenej:)Rexcor píše:No zatím to s Moderátorama opravdu vypadá dobře. Možná je tedy zbytečné nové přijímat. Takže si mě třeba nechte v záloze, pokud Vám přijde, že je moderátorů dost. Potřeba bude asi narůstat s novými modely.
Jinak je fakt že jsem tu minimálně jednou každý den. Spíš asi 8xa nevadila by mi možnost se aktivněji podílet na fungování fóra.

je tu teprv dva dny a uz chce byt moderatoremKomoco píše:No jeste par Moderatoru by bylo potreba,ja bych to celkem vzal,tak sem cekatel pocitejte se mnou udelam tu poradek!

tebe vubec zatim nezname tudys ja se zatebe vubec nezavazu a pepan to nechtel uz jsme mu to myslim nabizely ze pepaneKomoco píše:no jo,ale skoncil Tiburon tak bych to mel dostat ja nebo PEPAN,zahyx píše:ja mylsim ze jich je tu dost zas tak divoke forum to neni
kdyz neco bude chtit tak muze napsat SZKomoco píše:no jasne tak BLACKzahyx píše:tebe vubec zatim nezname tudys ja se zatebe vubec nezavazu a pepan to nechtel uz jsme mu to myslim nabizely ze pepane

R.I.P.
kdo se vtom ma vyznat kdyz musej mit skoro stejny prezdivkyLimitz píše:ale on myslí BLACKSHEEPA a ne black_sheepa
vis co je tu lidi aktivnichKomoco píše:ne ne mam na mysli black_sheepa,je tu aktivni zaslouzi si toLimitz píše:ale on myslí BLACKSHEEPA a ne black_sheepa

R.I.P.
jo to mas pravduLimitz píše:někteří jsou hyperaktivní
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |