(to sem stal zaparkovany v rade aut)...a kdyz jsem je trosililinku pustil spojku lantrice vyletela jak tryskac kupredu. Kurna tep tak 300 na 250 a videl us sem secky svate....no nic konec povidani..nakonec sem to vybral a auto hned chciplo.
  (to sem stal zaparkovany v rade aut)...a kdyz jsem je trosililinku pustil spojku lantrice vyletela jak tryskac kupredu. Kurna tep tak 300 na 250 a videl us sem secky svate....no nic konec povidani..nakonec sem to vybral a auto hned chciplo.  
 Tak a ted ten problem...nastartoval sem znova a slysim hrozne klepani jakoby kov o kov...tak zvednu kapotu a nic sem nevidel...po prozkoumani sem zjistil ze se mi urvala skrtici klapka a zasekla se v saci hadici. Ale takovy ten pantik diky keremu se hybala (tycinka a kolem ni zaohybany plisek) se znicila a kousek toho plisku se asi vsal dovnitr!!!!....tiiim si vysvetluju to hrozne klepani...jestli se pletu tak me opravte.

No a ted mi prosim vas poradte jak mam ten plisek z tama dostat ven:o(((

Raději bych to nestartoval, jedině odtáhnout.
 Raději bych to nestartoval, jedině odtáhnout. 
](./images/smilies/eusa_wall.gif)

...a to us je o dost vetsi a pevnejsi nez nejaky plisek co ma 3x2mm a tloustu tak 1mm. Dyt to se tam taky muze rozklepat a zmizet,ne??Pistni krouzek je prece jenom silnejsi a pevnejsi a taky de ven....
 ...a to us je o dost vetsi a pevnejsi nez nejaky plisek co ma 3x2mm a tloustu tak 1mm. Dyt to se tam taky muze rozklepat a zmizet,ne??Pistni krouzek je prece jenom silnejsi a pevnejsi a taky de ven....  tak bych to odtahl a pri oprave klapky bych se podival po tom plisku
  tak bych to odtahl a pri oprave klapky bych se podival po tom plisku

vidim to taky na rozebrani, no..
 vidim to taky na rozebrani, no..   ...chvili to slapalo uplne normalne ale tak po 10 sekundach us to tam zase litatlo:o(...
 ...chvili to slapalo uplne normalne ale tak po 10 sekundach us to tam zase litatlo:o(...  no rozjel sem se ze ji dovezu o 1.5 km dal na zahradu....najednou asi po 200-300 metrech vse utichlo a od te doby uz ani tuk:o)
  no rozjel sem se ze ji dovezu o 1.5 km dal na zahradu....najednou asi po 200-300 metrech vse utichlo a od te doby uz ani tuk:o)