Jen mě nechejte aktivní status moderátoraHardcam píše:Konkretne? Vim jen o Nightmasterovi a ivanovi, ktery se obcas pripoji.

Moderátor: Moderátoři
Jen mě nechejte aktivní status moderátoraHardcam píše:Konkretne? Vim jen o Nightmasterovi a ivanovi, ktery se obcas pripoji.
Hardcam píše:Nevzpominam si...cim sis to zaslouzil?
milosh píše:Vazeni, stale jeste je zde dost sekci, o ktere se nikdo nestara, tak pokud chcete byt moderatorem te ktere sekce, napiste mi, budu rad kdyz se o tento web bude starat vic lidi a bude to pak vice USER FRIENDLY![]()
dik
Hardcam píše:V zadnym pripade!!!
ivane nic proti,ale je to protebe tak důležitý?? jako že ti to přidá na seběvědomí??ivan píše:Jen mě nechejte aktivní status moderátoraHardcam píše:Konkretne? Vim jen o Nightmasterovi a ivanovi, ktery se obcas pripoji.Na to mi nesahejte
Já jsem se o něj zasloužil o proti jiným
Protoze si nedokazu predstavit z Tve strany zadnou spolupraci. A pro i30kare bude mnohem mensi zlo, kdyz moderator nebudes.mirisko2 píše: aaa, to uz precooo??!![]()
![]()
mirisko2 píše:milosh píše:Vazeni, stale jeste je zde dost sekci, o ktere se nikdo nestara, tak pokud chcete byt moderatorem te ktere sekce, napiste mi, budu rad kdyz se o tento web bude starat vic lidi a bude to pak vice USER FRIENDLY![]()
dik
nooo, dobre teda...ja by som to "vzal"...
Tringi píše:To nemá s vyvoleností nic společného. Především je to práce, nikdo ti za to nic nedá a máš navíc hlavně odpovědnost, rozhodnout co kam patří. Větší bordel dokáže udělat kdokoliv, ale uklízet nebo alespoň srovnat to, to stojí nějaký čas.
Hardcam píše:Protoze si nedokazu predstavit z Tve strany zadnou spolupraci. A pro i30kare bude mnohem mensi zlo, kdyz moderator nebudes.mirisko2 píše: aaa, to uz precooo??!![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |