Tak jsem byl přezouvat autíčko do nových pneumatik. Byla to krása, zase po čase vidět na kolech vzorek

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Hlavně to řeš rychleMich@l píše:...Jo, a když s tím budu jezdit, tak mi to kolo asi brzo uletí že? Díky za radu. Mějte se. Hodně šťastných kilometrů.
Svatá pravda ,kvůli to mu jsem nedojel do Mimoně!!honzik píše:Ložisko nejdřiv huči pak tak za 2-3měsice ježdění když jedeš tak v zatačce to dost ale dost začne hučet sřipat no a po tak 50ti km pokračovaní se sekne a zablokuje ti to kolo a to už zaleží jak rychle jedeš.Když rychle bouračka na krku když pomalu tak taky.Potom už s kolem nehneš a nechaš se bud odtahnou nebo sundaš kolo vysypeš ložisko a dojedeš ze silnice abys nepřekažel a nechaš se odtahnout.To je muj připad když jsem měl v 18ti Golfa a řikal si to je dobry to ještě vydrži.Ted jak začne hučet ložisko tak je měnim raděj obě dvě protože vyměníš jedno a za chvilku to druhy.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |