Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Ještě nemáš náhodou auto s ABS???peter píše:Tie brzdy už mám týždeň v oprave (Hyundai servis), vymenené snáď všetko čo sa dalo. Dokonca som si mal ísť v piatok pre auto, problém údajne odstránený a dávajú na to záruku. Vraj po výmene nových dielov bolo treba nastaviť iba vôľu pedál- posilovač- hlavný brzdový valec. Ešte som ani nestihol vyraziť do servisu a už mi telefonovali, že koleso zasa hreje.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Asi úraduje nejaký škriatok. Čaute a držte palce.
To brzdí skoro všechna auta tímto způsobem!!Jde o tzv.system X!!Křížem!peter píše:Nie nie je to auto s ABS a brzdové okruhy sú na Accente robené tak, že brzdí ZL s PP a ZP s PL kolesom. Nie je to ako na Škodovke predná náprava a zadná náprava. V utorok mám volať do servisu, tak som zvedavý. Údajne keď sú podobné problémy s brzdami, tlak zostane v celom okruhu, tzn. že brzdí kolo vpredu aj kolo vzadu. U mňa to tak nie je a to mám vymenený aj rozdelovač trubiek, hadičku a prefúknutú brzdovú sústavu kvôli nečistote. Určite dám vedieť, keď sa problém nájde. Po poslednej oprave - vymenená hadička - údajne bola upchatá, som najazdil asi 700 km bez problémov, kým sa to zopakovalo.
A co hlavni brzdovy valec??? Jestli jsi nemenil ten, tak tomu davam velkou sanci...Georg píše:Nazdar všichni ! Můj problém s brzdami je také dlouhodobý. Vyměnil jsem kompletní "střeva" brzd. válce, destičky vpředu, kapalinu taky. Pedál má dlouhý krok a brzdí to trochu slušně až od poloviny dráhy pedálu. Nepomohlo ani několikeré odvzdušnění.Před intenzivnějším brzděním si raději dvakrát našlápnu.Mám ABS, ale to funguje bez problémů, i když se musím do pedálu trochu víc opřít. Fakt už si nevím rady, co mám dělat, proto raději moc nejezdím.
Georg - Accent 1.3/99 12V
Čus jsem na tom úplně stejně brzdy moc rychle u vadají,vypadáto,že budu muset koupit hlavní brzdový válec,protože už toho mám dost,jinak je všechno v pořádku všechno mám nové a vše funguje jak má,ale taky Mě to brzdí přibližně od půlky,vypadáto,že je to u Hyundajů taková bolest :evil:P.s Jsou moc měký,taky nejsem spokojenýGeorg píše:Nazdar všichni ! Můj problém s brzdami je také dlouhodobý. Vyměnil jsem kompletní "střeva" brzd. válce, destičky vpředu, kapalinu taky. Pedál má dlouhý krok a brzdí to trochu slušně až od poloviny dráhy pedálu. Nepomohlo ani několikeré odvzdušnění.Před intenzivnějším brzděním si raději dvakrát našlápnu.Mám ABS, ale to funguje bez problémů, i když se musím do pedálu trochu víc opřít. Fakt už si nevím rady, co mám dělat, proto raději moc nejezdím.
Georg - Accent 1.3/99 12V
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |