Ahojte, tak doteraz som len precitaval, ale kedze ste spomenuli Zilinu musim sa zapojit. Uz na toto obdobie som planoval nejaky zrazik z okolia spravit, ale nakoniec pre nie velky zaujem a malo casu z toho zislo. Ak by ste mali zaujem, zapojil by som sa aj do organizacie, chcel som po okoli rozdat zalaminovane karticky z priblizenim klubu, klasicke letaciky, aj ked viem ze odozva je jeden z 10 pride na klub a jeden zo 100 pripadne na zraz ale aj tak by som do toho siel. Zraz mal spocivat samozrejme z prichodu, naslednej prehliadky mesta pokial by bol zaujem (alebo by sa vybavila ta KIA) , presun na letisko (dlzka plochy 300m priblizne, nie Hricovske

) ktore by sa dalo v pripadne problemov zo strany obce vybavit aj legalne, su na to moznosti momentalne. Spanila jazda po okoli cca 15-20km podla zaujmu (s navstevou Rajeckych Teplic) a na koniec zarezervovana miestnost na posedenie pre 30 a mozno aj viac ludi, na dohode s prevadzkarom s moznostou parkovania bezproblemov. Toto by som vedel zabezpecit ja. Par ohlasov pozitivnych som mal z nasich stretnuti v Hrabyni a Nosoviciach a niekto by sa snad este pridal. Tak sa mozte vyjadrit k navrhu.