EDIT : Tak uz som aj napisal importerovi a som zvedavy co z toho vzide

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

no som zvedava, co z toho bude, kazdopadne sa tesim
  no som zvedava, co z toho bude, kazdopadne sa tesim
 Ale mne by sa ta zilina celkom pacila, odvsadial by tam bola rovnaka vzdialenost, ci z ciech alebo z BA
  Ale mne by sa ta zilina celkom pacila, odvsadial by tam bola rovnaka vzdialenost, ci z ciech alebo z BA
 ) ktore by sa dalo v pripadne problemov zo strany obce vybavit aj legalne, su na to moznosti momentalne. Spanila jazda po okoli cca 15-20km podla zaujmu (s navstevou Rajeckych Teplic) a na koniec zarezervovana miestnost na posedenie pre 30 a mozno aj viac ludi, na dohode s prevadzkarom s moznostou parkovania bezproblemov. Toto by som vedel zabezpecit ja. Par ohlasov pozitivnych som mal z nasich stretnuti v Hrabyni a Nosoviciach a niekto by sa snad este pridal. Tak sa mozte vyjadrit k navrhu.
 ) ktore by sa dalo v pripadne problemov zo strany obce vybavit aj legalne, su na to moznosti momentalne. Spanila jazda po okoli cca 15-20km podla zaujmu (s navstevou Rajeckych Teplic) a na koniec zarezervovana miestnost na posedenie pre 30 a mozno aj viac ludi, na dohode s prevadzkarom s moznostou parkovania bezproblemov. Toto by som vedel zabezpecit ja. Par ohlasov pozitivnych som mal z nasich stretnuti v Hrabyni a Nosoviciach a niekto by sa snad este pridal. Tak sa mozte vyjadrit k navrhu. Tak keby bolo mozne aj letisko tak to by bola fakt bomba. Tak asi to vyzera tak ze dame tu zilinu na 100 % lebo tomu najlepsie vyhovuju podmienky. Ja skusim postuchat este ten hyundai motors nech sa vyjadria. No ale fakt ta zilina bude asi naj.
  Tak keby bolo mozne aj letisko tak to by bola fakt bomba. Tak asi to vyzera tak ze dame tu zilinu na 100 % lebo tomu najlepsie vyhovuju podmienky. Ja skusim postuchat este ten hyundai motors nech sa vyjadria. No ale fakt ta zilina bude asi naj.

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |