http://img513.imageshack.us/g/img1339.jpg/
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
jo to zacne nabizet - za kolik zes to poridil? za necelou desitku? Tak potom to budou davat tak za 40 klacku minimalnelukis01 píše: 3. Prodejce to uvidí asi za chvíli, předpokládám, že po tom skočí a bude to nabízet![]()
ale kdeže, nabídka na dovoz samozřejmě padla, když jsem se ale začal pídit po tom, jak by to vypadalo (clo, DPH, živnosťák a podobné krawiny typu recyklace, manualy), zjistil jsem, že na to nemám chuť ani čas...maco píše:jo to zacne nabizet - za kolik zes to poridil? za necelou desitku? Tak potom to budou davat tak za 40 klacku minimalnelukis01 píše: 3. Prodejce to uvidí asi za chvíli, předpokládám, že po tom skočí a bude to nabízet![]()
![]()
ale jinak moc pekna hracicka
dvb-t tuner není součástí dodávky, stejně jako kamera, stejně jako mapy - za všechno, co není přímo k rádiu chtějí kucíí korejský zaplatit, takže jsem si koupil jen to, co opravdu použiju. tuner fakt ne, stačí mi, že při koncertu na dvd mi to tahá oči z cestyLaxius píše:lukis01 mas to naaadherne:) mas tam aj DVB-T tuner? do akej rychlosti funguje?
Tak jsem se o víkendu trošku hrabkal v nastavení a RDS ani omylem, AF taky ne, no a názvy stanic taky 0 bodůHardcam píše:Ma to RDS?
Ze bysme udelali upgrade?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |