Pak jsem to navíc úplně dorazil výměnou termostatu bez vyprázdnění chladiče, něják mi vyteklo víc vody něž jsem původně chtěl a samozřejmě přímo na řemenice a od té doby mi kvičí klima, i servo a nejspíš i altíkovej řemen.
 Pak jsem to navíc úplně dorazil výměnou termostatu bez vyprázdnění chladiče, něják mi vyteklo víc vody něž jsem původně chtěl a samozřejmě přímo na řemenice a od té doby mi kvičí klima, i servo a nejspíš i altíkovej řemen.  ](./images/smilies/eusa_wall.gif) 
  ](./images/smilies/eusa_wall.gif) 
  ](./images/smilies/eusa_wall.gif) 

Máte někdo nějáký tip třeba na odmašťovací sprej která bych nastříkal za chodu motoru zevnitř na řemeny aniž by je něják naleptal či poškodil? NEchce se mi ty řemeny vyndavat a mejt v jarový vodě protože to je na dlouho a neumím je správně napnout.

Leda by vtom byl nějákej jinačí fígl...
 Leda by vtom byl nějákej jinačí fígl...  ?
?

a šest set není málo, nemluvě o tom, že to je šílenej porod vyměnit.. no možná se do toho o víkendu pustím.
 a šest set není málo, nemluvě o tom, že to je šílenej porod vyměnit.. no možná se do toho o víkendu pustím.

Zajímavý je, že žádnej jinej tam dlouho nevydržel. Už si nepamatuju, kterej vydržel nejdýl. Tenhle drží už půl roku-celou zimu. Ty zaručený postupy s mýdlem byly u mě na nic-navíc mi to přijde takový trochu mno
  Zajímavý je, že žádnej jinej tam dlouho nevydržel. Už si nepamatuju, kterej vydržel nejdýl. Tenhle drží už půl roku-celou zimu. Ty zaručený postupy s mýdlem byly u mě na nic-navíc mi to přijde takový trochu mno  natírat mýdlem. Já bych je vyměnil a máš klid
  natírat mýdlem. Já bych je vyměnil a máš klid