Ceed TX 18 740 Eur
Sorento v nejvyssi vybave a automat 26170 Eur
to je 44 910Eur...i kdyz jsi dostal neco navic, tak jako extra vyhodny bonusovy balicek to zrovna nevypada

Moderátor: Moderátoři
uz mam vo firme sportage (za neho som chcel ix35) a ceeda (druheho, zrovna ho predavam) a je to ok.Hardcam píše:O Ceeda starost nemam, s tim budes spokojen, motor je to skvely, ac se do i30 dava jeste silnejsi 94kW. Spis Sorento jako adekvantni volbu k ix35 moc nechapu -hlavne motoricky je na tom ix35 vyrazne lepe. O designu nemluve. Ale je to mastodont a treba Ti bude delat radost. Skoda, zes nevydrzel a neorzsiril rady.
a to je právě škodahavros píše:Tucson už skoro není...
Zdravím všechny Hyundajákynightx píše:Od pátku jsem už najel cca 500km a moje první pocity.
1. spotřeba:
prvních 200km cca 15l / 100km ... teď už ale spotřeba spadla na cca 10l / 100km a pujde ještě myslím dole jelikož to dost honím. (údaje podle palubního počítače). Prvních 300km jízdá - 1/3 město, 2/3 mimo město, 3/3 dálnice.
2. podvozek + výkon:
kamaradka řekla že je to jak jízda na koze a opravdu to drčí,, D1 nic moc příjemná, ale nezbyde nic jiného než se stím smířit. 18" kola také drncání přispívají. Při rychlosti kolem 170km v hodině je ještě auto celkem stabilní. Takže až na drncání ok. Co se týče výkonu tak je ten benzíňák znihlý,,, uvidím jak se rozjezdí a snad po 2000km bude motor trošku přužnější.
3. stabilita
v zatáčkách se sice auto celkem naklání ale drží dobře. Zadek mě trošku ujel v zatáčce do které se standartně najíždí ve 30km rychlosti a já ji sebral asi v 80km rychlosti takže myslím spokojenost. Při razantním brždění celkem dobré zhoupnutí dopředu a dozadu (kdo jezdí v mercedesech se možná i lekne)
4. výbava
v dané ceně myslím víc než lepší průměr (mám premium, šíbr, navi). Sedačky celkem ok, boční vedení se mě nezdá nějak špatné. Některé plasty by mohli být příjemnější ale v dané ceně to není výtka.
5. posilovač
spouta lidí říká že je to přeposilované ale mě se zdá akorád,,, ve městě taková fábie a ve větších rychlostech už je volant tvrdší takže ok
Dá se tedy říct že jsem spokojený.
Posléze napíšu víc postřehů.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |