Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Netuším co tím chtěl básník říct? Neznám ani jednoho z jmenovaných osobně. Ty zde píšeš něco o dostání na kobylku, to jsem taky nepochopil. Prostě se poperete, vyříkáš si to s tím Drápalíkem. Bud pojedeš domů s brekem, nebo jako vítěz. Je to 50 na 50. Ale ono k ničemu nedojde, napíšeš jako vždy: Je mi líto nemám čas, nevyšlo mi to. Musím: dosadte jakoukoliv výmluvu (orat,obracet, sekat)pepan píše:no joo..opět se vrátili kokoti z offora z uk...někteří..tomáš-ten na to sere..atol..ten snad už vůbec ne..
no a borekpotvrdil svou křivost a zmrdatost k tomu není co dodat...to vidíte samy co je zač..když na to nemá sám..čeká na někoho asby se jím přikryl..fuj že ti není stydno...nereaguju
zpátečku neházím...nemám proč...no a tebe bych taky rád potkal..jenže ty seš sráč shovanej za monitorem..té jediný co umíš..srab

já se bavím tím..jak ležím v žaludku těm kreténum z offora a né jenom jim..tím se náramě bavím...dostal serm se jím na kobylku a sem rád,že mají co dělat
a zítra odpoledne opět vyrážíme směr Jasinja....
ATOL, Potapěč, Paramount a Jarao...
kdo by to tak asi mohl být!!
samozřejmě to srab lejsany popře
 Vo co ti de? Co se tady na tomhle forum sereš do Pepana? Udělal ti něco tady?....Ne, tak se taky do něj tady vůbec neser a nejlíp uděláš když přestaneš (asi) i jinde. Dost pochubuju, že budou všichni rádi, že sem Pepan přestaně chodit, protože valná většina ho má stejně ráda. Takže krátce a jednoduše.....nesnaž se nás proti němu "poslat", to se ti stejně nepovede
  Vo co ti de? Co se tady na tomhle forum sereš do Pepana? Udělal ti něco tady?....Ne, tak se taky do něj tady vůbec neser a nejlíp uděláš když přestaneš (asi) i jinde. Dost pochubuju, že budou všichni rádi, že sem Pepan přestaně chodit, protože valná většina ho má stejně ráda. Takže krátce a jednoduše.....nesnaž se nás proti němu "poslat", to se ti stejně nepovede Hyundai Lantra kombi 1.6 GL benzín, 84 kW, r.v. 97
 Hyundai Lantra kombi 1.6 GL benzín, 84 kW, r.v. 97  

lejsany  píše: -Změříl jsem to k tomu místu jako on a já mám jenom 40cm. a nebo -Disky mam stejné a práh mi končí tak jako Josefovi,tedy pokud to porovnávám s středem kola.
  lejsany  píše: -Změříl jsem to k tomu místu jako on a já mám jenom 40cm. a nebo -Disky mam stejné a práh mi končí tak jako Josefovi,tedy pokud to porovnávám s středem kola. 

...skrátka, trochu inakší ako väčšina, ale prečo by to mala byť vada
 ...skrátka, trochu inakší ako väčšina, ale prečo by to mala byť vada  ? Pravdou je , že väčšina géniov bola iná ako bežný "plebs" a mnohí ostali nepochopení.
 ? Pravdou je , že väčšina géniov bola iná ako bežný "plebs" a mnohí ostali nepochopení. 

,navíc mě to i někdy rozseká a pobaví,a pro všechny
 ,navíc mě to i někdy rozseká a pobaví,a pro všechny  nesuďte podle obalu,nebo jak se to říká
 nesuďte podle obalu,nebo jak se to říká 
No ty aby ses neozvaldalibordn píše:Kdyby všichni majitelé i30 byli na registrováni na foru, to bys viděl těch nářků a lítostí z koupě tohoto auta nad problémy,které majitelům přináší.Přijde mi,že zde všechny problémy i30 řeší ti co o nich vědí,ale jsou tak trochu srozuměni,že to tak nějak k tomuto autu patří.Plně a s odstupem času nemohu nic jiného než souhlasit s PAVVLC,že auto je DĚS BĚS,ale to budoucí majitelé zjistí po nějaké době.
 Ještě bys měl udělat nějakou antikampaň v médiích..Tady už jen tlučeš prázdnou slámu
  Ještě bys měl udělat nějakou antikampaň v médiích..Tady už jen tlučeš prázdnou slámu  
matysekul píše:No ty aby ses neozvaldalibordn píše:Kdyby všichni majitelé i30 byli na registrováni na foru, to bys viděl těch nářků a lítostí z koupě tohoto auta nad problémy,které majitelům přináší.Přijde mi,že zde všechny problémy i30 řeší ti co o nich vědí,ale jsou tak trochu srozuměni,že to tak nějak k tomuto autu patří.Plně a s odstupem času nemohu nic jiného než souhlasit s PAVVLC,že auto je DĚS BĚS,ale to budoucí majitelé zjistí po nějaké době.Ještě bys měl udělat nějakou antikampaň v médiích..Tady už jen tlučeš prázdnou slámu
 i30.Ty budeš asi majitel prvního auta,poněvadž nemáš s čím hodnotit.Šéf VW se možná v autě svezl,ale určitě jej nevlastní.A pokud se VW bude od
  i30.Ty budeš asi majitel prvního auta,poněvadž nemáš s čím hodnotit.Šéf VW se možná v autě svezl,ale určitě jej nevlastní.A pokud se VW bude od   učit tak to bude určitě ku prospěchu věci. ](*,)Příště až budu chtít říci svůj názor, jako bývalý majitel k tomuto autu, tak se tě budu muset raději zeptat???
  učit tak to bude určitě ku prospěchu věci. ](*,)Příště až budu chtít říci svůj názor, jako bývalý majitel k tomuto autu, tak se tě budu muset raději zeptat???  . Bohužel jsou i tací,kteří kápnou ne zrovna na povedený kus a jejich názor se k této značce dost negativně podepíše.Buď rád,že mezi ně nepatříš a druhé tím pádem neodsuzuj.
 . Bohužel jsou i tací,kteří kápnou ne zrovna na povedený kus a jejich názor se k této značce dost negativně podepíše.Buď rád,že mezi ně nepatříš a druhé tím pádem neodsuzuj. 

Ty jsi tady bobe napsal nesčetně více tlachů od začátku o ničem,které tady zbytečně zabírají místomatysekul píše:Kdybych to od Tebe nečetl již po stopadesáté páté,tak ani nemuknu.Jelikož to píšeš pomalu do každého tématu,kde si někdo postěžuje,tak zde na foru to již jistě dost lidí ví......Měl jsi všechny problémy,které kdo měl,Linea je supr auto, bla,bla,bla.
Nebuď kafemlejnek
](./images/smilies/eusa_wall.gif) .Přečti si je od tvé první registrace a lituj prodrbaný čas nad nima.Kdyby jsi tento čas věnoval nechci říkat čemu ,udělal by jsi lépe.
 .Přečti si je od tvé první registrace a lituj prodrbaný čas nad nima.Kdyby jsi tento čas věnoval nechci říkat čemu ,udělal by jsi lépe.| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |