Zdar chlapi, mám problém. Zajelo mi okénko u řidiče a už nejde nahoru, ani ručně. Motorek se po chvíli rozžhaví, a když zmáčknu tlačítko na vyjetí, tak to v něm vždycky cvakne. Tak se chci zeptat jestli nevíte někdo co s tím a nebo jak aspoň odblokovat to okno, ať to můžu vytáhnout a něčím podepřít dík
No asi je v háji ten mechanismus, možná se kouslo lanko. Musíš sundat tapec (není to úplně snadný, pokud si to ještě nedělal) a potom uvolnit to sklo z držáku (je to přišroubovaný a přilepený) nebo se pokusit to manuálně vysunout nahoru
No to vím kde povolit to sklo, ale je tam špatný přístup, jsem ztracený :\ ....
až budeš měnit startér nebo povolovat spodní matici na palivovým filtru, tak si budeš přát mít ten přístup, cos měl u okýnka
Nevim, jaky pristup by sis predstavoval. Zkus rozebrat Fabii... sklo jsem mel nekolikrat venku, je to pohoda. Krizovej sroubovak, desitka a pro jistotu 12ka musi stacit.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Nj, ale já to sklo mám uplně dole. Takže nepovolím ty matky, co jsou na tom plastu, co drží sklo.A teď jsem zjistil, že to lanko je z vrchu volné, tak jestli tam někde není problém :\
Tak jsem dorubal ... dveře vykuchané, sklo podepřené teď zjistím kde se stala chyba, že to nešlo, jestli motorek špatný či co , jsem zvědav, jak to tam pak ale celé dám ... díky za cenné rady
Tak jsem to chlapi vyřešil, už to mám aji zpátky vše. Byl tam spečený uhlík, ale motorek stejně za chvíli odejde, a to táhlo už je taky dobře vychozené. Budu muset později kupit nové. Kdyby jste věděli kdo rozprodává náhradní díly, tak se můžete ozvat. Taky díky za rady a vůbec