ale nejradši bych tam mrskl bixenony
 ale nejradši bych tam mrskl bixenony  nechápu co se komu na tom nelíbí
 nechápu co se komu na tom nelíbí 
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
 ale nejradši bych tam mrskl bixenony
 ale nejradši bych tam mrskl bixenony  nechápu co se komu na tom nelíbí
 Hyundai Lantra 1.8  r.v. 1996
 Hyundai Lantra 1.8  r.v. 1996  R.I.P.
 R.I.P.
A svítí to líp nebo ne? Stojí to za ty 4 stovky nebo se na to mám vypr....Limitz píše:no mám je na autě rok a najeto cca 18 000km což je podle mě úspěchale nejradši bych tam mrskl bixenony
 Taky by mě zajímalo, jestli to teda svítí opravdu víc do běla, moc tomu neveřím
  Taky by mě zajímalo, jestli to teda svítí opravdu víc do běla, moc tomu neveřím ale vážně přemýšlím o bixenonech 4300k
 ale vážně přemýšlím o bixenonech 4300k Hyundai Lantra 1.8  r.v. 1996
 Hyundai Lantra 1.8  r.v. 1996  R.I.P.
 R.I.P.
Rybář píše:To už Ti držej docela dlouho. Já jel teď v pátek v noci a byl to horor, nevidím vůbec nic. Svítí to s nima líp? Ale asi bychom to měli řešit jindeLimitz píše:na tom obrázku v avataru to sou diody v parkovačkáchjinak tam mám nightbreakery
, ale ty seš nakonec moderátor, tak to pak můžeš přehodit jinam, když budeš chtít

no ja bych rekl ze je fuk jestli to je ciste bile a nebo zlute svetlo. dulezity je jak to funguje. ty superbily nebo modry zarovky vetsinou pekne oslnujouLimitz píše:oproti těm žárovkám co tam byli před tím to svítí mnohem líp, svítí to stále trochu do žluta, ale dá se toale vážně přemýšlím o bixenonech 4300k

Skoro vůbec to nesvítí a přijde mi to až nebezpečný. Přitom ty paraboly vypálený nejsou. Asi ty NB zkusím
  Skoro vůbec to nesvítí a přijde mi to až nebezpečný. Přitom ty paraboly vypálený nejsou. Asi ty NB zkusímJestli to trochu nezabarvujou ty parkovačky. Teda pokud tam nemáš diodyLimitz píše:oproti těm žárovkám co tam byli před tím to svítí mnohem líp, svítí to stále trochu do žluta, ale dá se toale vážně přemýšlím o bixenonech 4300k

Chci se jenom zeptat, jestli se dají tímto způsobem vyblikat přes check engine závady i u J1 r.v. 1993, 1800ccm. Díky za každou raduJam píše:Tak tady to je, ten konektor je pod palubovkou vlevo dole. Chce si to lehnout na podlahu, abys to pořádně viděl.
 . Jinak co jsem tu někde četl, tak hodně kluků je spokojeno s kabely z Tesly Blatná. Mně už to začíná taky cukat a spojka už se taky začíná připomínat.
 . Jinak co jsem tu někde četl, tak hodně kluků je spokojeno s kabely z Tesly Blatná. Mně už to začíná taky cukat a spojka už se taky začíná připomínat.| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |